Tregtim i automatizuar i kriptove

Kjo kohë është e ndryshme

DEFI / TetherUS PERPETUAL FUTURES (BINANCE:DEFIUSDTPERP)

Stresi post-traumatik i shkaktuar nga tregu i madh Bear i 2018-ës mund të jetë ende i gjallë në mendjet e investitorëve të kriptove.

Frika e blerjes së majës është aq e fortë për shumë tregtarë sa ata shohin çdo rënie rreth një të reje gjithe kohes lartë me maturi të madhe. Kjo nuk është një gjë e keqe në vetvete. Menaxhimi i riskut është një nga shtyllat kryesore të tregtimit. Marrja e fitimeve herë pas here ndihmon në balancimin e rrezikut të përgjithshëm të portofolit dhe, në disa raste, ka shumë kuptim.

Disa javë më parë, ne kërkuam një periudhë pasigurie, dhe kjo në fakt çoi në një korrigjim të gjerë të tregut. Bitcoin vazhdon të luftojë me thyerjen e nivelit të 60,000 dollarëve dhe mund të duhet pak kohë përpara se të shohim një shpërthim të qartë. Ndërkohë, Altcoins tregojnë elasticitet në çdo rënie, duke dëshmuar se kërkesa është ende aty, përveç Ethereum.

Binance llogarit një indeks DeFi duke përdorur dhjetë monedha me kapak të madh dhe grafiku i tij duket pa dyshim bullish . Indeksi po konsolidohet mbi një kokë dhe shpatull të kundërt pikërisht nën gjithe kohes lartë. Për sa kohë që niveli horizontal i kuq qëndron, shanset janë që tregu të përjetojë një rritje të re të fortë në çdo kohë. Nga pikëpamja makro, tregu i kriptove duket aq solid sa ka qenë ndonjëherë.

Në vitin 2017, i vetmi blockchain me përdorim real ishte Ethereum. Dhe u përdor kryesisht për të derdhur para në ICO pa produkte që funksiononin. Sot, gjithçka është ndryshe pasi transaksionet me vlerë miliarda ditore ofrojnë dobi reale për ata që përdorin protokolle të decentralizuara. Ofruesit e likuiditetit, orakujt, shkëmbimet, huadhëniet, NFT-të ende mund t'i shtojnë karburant këtij Tregu Bull.