merrni një kthim parash kripto me OKEx
Tregtim i automatizuar i kriptove

Tregtoni në Okex, merrni një kthim parash Crypto në monedhën tuaj të preferuar!

CoinruleMisioni i 's është të bëjë tregtimin e automatizuar vërtet miqësor për përdoruesit, duke i lejuar të gjithë të ndërtojnë sisteme të avancuara tregtare me disa hapa të thjeshtë. Së fundmi njoftuam një partneritet të ri me OKEx. Sot, ne jemi të emocionuar të zbulojmë rezultatin e parë të këtij bashkëpunimi. 100 llogaritë e para që do të marrin pjesë në këtë promovim do të marrin një kthim parash 100% të kriptos CoinrulePlani Premium i Hobbyist. 

Promovimi i Tregtisë OKEx

Nëse hapni një llogari në OKEx përmes tonë Lidhja e regjistrimit, lidheni me Coinrule dhe tregtoni të paktën 100 dollarë kripto. Mund të kërkoni një kthim parash prej 40 dollarësh për planin tuaj Premium Coinrule. 

Më e mira nga të gjitha? Ju mund të vendosni se në cilën monedhë do të emërtohet kthimi i parave të kriptos. Behu gati! Zgjidh monedhën që ka shanset më të mira për një rritje çmimi dhe ne do ta dërgojmë direkt në portofolin tuaj! Ju mund të zgjidhni midis dhjetë monedhave me kapitalizimin më të lartë të tregut.

Këtu janë hapat për të marrë pjesë në këtë promovim:

  • Krijoni një llogari në Coinrule
  • Regjistrohu në një nga tonat Planet Premium (Hobist, Tregtar ose Pro)
  • Krijo një llogari të re në OKEx nëpërmjet tonë Lidhja e regjistrimit
  • Lidhni llogarinë tuaj OKEx me Coinrule
  • Krijo një ose më shumë strategji të automatizuara me Coinrule dhe tregtoni të paktën 100 dollarë në OKEx brenda fundit të promosë (17 korrik)
  • Na kontaktoni përmes bisedës sonë brenda aplikacionit ose me email
  • Coinrule do të transferojë monedhat e zgjedhura brenda tre ditëve

Tre llogaritë më aktive gjatë periudhës së promovimit do të kenë të drejtën e një shpërblimi shtesë direkt në llogarinë e tyre OKEx!

Tre llogaritë kryesore me volumin më të lartë të tregtimit gjatë periudhës 1-mujore të promovimit do të marrin përkatësisht 50 USD, 30 USD 20 USD si shpërblim shtesë i ofruar nga OKEx.

Zbuloni OKEx

OKEx është një nga shkëmbimet më të mëdha globale të kriptove. OKEx përfaqëson një nga vendet më likuide të tregtimit për kriptovalutat. Sipas Coinmarketcap, OKEx renditet si shkëmbimi i tretë më i madh për vëllimin e tregtimit. Tregtoni në OKEx, do të gjeni mbi 300 çifte tregtare të listuara që do t'ju ofrojnë shumë mundësi për strategjitë tuaja tregtare.

Ne jemi të lumtur t'u ofrojmë tregtarëve tanë mundësinë e krijimit të sistemeve të avancuara të tregtimit në OKEx, i cili ka një histori të jashtëzakonshme të veçorive inovative dhe sigurisë në hapësirën e kriptove! 

Nxitoni dhe bashkohuni në promovim, vetëm 100 vende janë në dispozicion! 

A keni një Coinrule llogari? Regjistrohu këtu
Krijoni llogarinë tuaj në OKEx këtu