Tregtim i automatizuar i kriptove

Mashtrim ose trajtoj

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

Halloween është ajo periudhë e vitit kur rrugët janë plot me fantazma dhe monstra. Me një vështrim më të afërt, ata janë vetëm fëmijë që kërkojnë karamele. Nëse shikoni nga afër rëniet më të fundit "drithëruese" të Bitcoin, do të gjeni shumë bullish elemente gjithashtu.

Siç pritej, tregu po kërkonte një ritestim të të parit zona mbështetëse . Gjatë një ritestimi, madhësia e lëvizjes së çmimit ka rëndësi! Këtë javë Bitcoin u ul nën nivelin psikologjik prej 60,000 dollarësh vetëm për të gjetur një mbështetje tjetër pikërisht mbi zonën e mëparshme të konsolidimit.

Çmimi më pas u rikthye mbi nivelin e daljes. Ky lloj veprimi i çmimit nënkupton një sasi solide të blerësit dhe kërkesës. Nga ana tjetër, shitësit mund të mos kenë qenë të kënaqur nga një rënie kaq e vogël nga gjithe kohes lartë. Nëse ata arrijnë të shtyjnë çmimin në një nivel të ri më të ulët, kjo do të hapet drejt një tërheqjeje më të rëndë që do t'i lejojë ata të blejnë me çmime më të përshtatshme. Lufta është në vazhdim dhe mund të çojë në një periudhë lëvizjesh anash midis 57,000 dhe 64,000 dollarëve.

Po Alts? Ata do të jenë padyshim ata që do të përfitojnë më shumë nga ky skenar. Tubimi i Altcoins në BTC Çmimet filluan pikërisht në krye të ecurisë së fundit të Bitcoin. Ndërsa tendenca filloi të dobësohej, investitorët dhe tregtarët e kthyen kthimin e alokimit të tyre në Alts.

Sa do të zgjasë kjo festë Alt? Koha do të tregojë. Ndërkohë, ia vlen të vazhdoni t'i kushtoni vëmendje Bitcoin Grafiku i dominimit në krahasim me çmimin e Bitcoin. Ky është treguesi i vetëm më i mirë për të optimizuar shpërndarjen e portofolit tuaj dhe për të rritur kthimet tuaja në kohë më të ulëta paqëndrueshmëri .