Tregtim i automatizuar i kriptove

Uniswap është drejtpërdrejt Coinrule

Ne jemi të emocionuar të njoftojmë nisjen e Notify for Uniswap - një ndryshim i lojës për të gjithë Coinrule përdoruesit.

Cila është veçoria DeFi Notify?

Funksioni i Njoftimit të Financave të Decentralizuara (DeFi) ofron njoftime në kohë reale bazuar në kushtet tuaja të personalizuara. Kjo veçori novatore ju lejon të merrni sinjalizime përmes Telegramit ose emailit sa herë që një kriptomonedhë plotëson kriteret që keni specifikuar.

Ju vendosni rregullat dhe DeFi Notify do të bëjë gjurmimin. Kjo do të thotë që ju mund të qëndroni përpara kurbës, duke marrë vendime të informuara në kohë reale, pa pasur nevojë të monitoroni manualisht luhatjet e shpejta, 24/7 të tregut të kriptove.

Me çfarë Ndihmon Njoftimi?

Ne e kemi projektuar këtë veçori duke pasur parasysh lehtësinë maksimale të përdorimit. Ju thjesht specifikoni kushtet tuaja të dëshiruara për çdo monedhë të listuar në platformën tonë dhe funksioni DeFi Notify do të mbajë një sy në treg për ju.

Ju mund të vendosni sinjalizime bazuar në një sërë kriteresh, të tilla si:

  • Ndryshimet e çmimit (p.sh., kur çmimi i një monedhe arrin, rritet ose ulet me një përqindje të caktuar)
  • Ndryshimet e vëllimit të tregtimit (p.sh., kur vëllimi i tregtimit të një monedhe tejkalon një prag të caktuar)
  • Luhatjet e kapitalit të tregut (p.sh. kur kapaku i tregut të një monedhe arrin një nivel të caktuar)
  • Treguesit teknikë, duke përfshirë RSI, mesataret lëvizëse dhe shumë më tepër!

Pasi të plotësohen kushtet e përcaktuara, do të merrni menjëherë një sinjalizim përmes kanalit tuaj të preferuar, qoftë Telegram apo email:

Pse do t'ju pëlqejë DeFi Notify

Kjo veçori është më shumë se thjesht një sistem alarmi - është një aleat i fuqishëm për udhëtimin tuaj të kriptomonedhës. Këtu janë disa arsye pse do t'ju pëlqejë DeFi Notify:

  1. Qëndroni të përditësuar 24/7: Me natyrën e vazhdueshme të tregjeve të kriptomonedhave, mund të jetë sfiduese të qëndrosh në krye të gjithçkaje. Me DeFi Notify, mund të jeni të sigurt se nuk po humbisni kurrë.
  2. Merrni vendime në kohë: Në botën me ritme të shpejta të DeFi, koha është gjithçka. Marrja e njoftimeve në kohë reale ju lejon të veproni me shpejtësi, duke përmirësuar efektivitetin e strategjisë suaj të investimit.
  3. Paqe e mendjes: Nuk ka nevojë të ngjiteni në ekran gjatë gjithë ditës. Notify do të vazhdojë të shikojë, duke ju lejuar të përqendroheni në aspekte të tjera të rëndësishme të jetës tuaj.

Gati për të filluar?

Ne jemi të entuziazmuar që ju të përjetoni komoditetin dhe efikasitetin e ofruar nga veçoria jonë DeFi Notify. Filloni të merrni vendime më të zgjuara dhe më të informuara sot. Konfiguro njoftimet e tua të personalizuara, rri duarkryq dhe na lër të të mbajmë të informuar.

Si gjithmonë, ne jemi këtu për t'ju mbështetur në udhëtimin tuaj të kriptomonedhës. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë veçori të re ose keni nevojë për ndihmë për konfigurimin e tij, mos hezitoni t'i drejtoheni ekipit tonë të përkushtuar të mbështetjes së klientit.

Qëndroni të sintonizuar për më shumë veçori dhe përditësime inovative nga fundi ynë. Tregti të lumtur!