crypto trading bot
Tregtim i automatizuar i kriptove

Integrimi i WebSocket është i drejtpërdrejtë!

At Coinrule, ne punojmë çdo ditë për t'u ofruar përdoruesve tanë mjetet më të mira për të përmirësuar performancën e tyre tregtare. 

Sot ne jemi të lumtur të njoftojmë një përmirësim të madh të motorit tonë tregtar, integrimin e drejtpërdrejtë me shkëmbimet tona të lidhura nëpërmjet WebSocket. 

Cfare do te thote ajo?

Deri më tani, ne mbështeteshim në një ofrues të dhënash të palëve të treta që kalonte në çmimet e përgjithshme të të gjitha monedhave. Çmimet agregate janë më pak të paqëndrueshme dhe janë një opsion i mirë për strategjitë e tregtimit afatmesëm dhe afatgjatë.

Por, çka nëse dua të hidhem në një rritje çmimi menjëherë ose të reagoj shpejt ndaj një rënieje të papritur? Në ato situata, çmimi i përgjithshëm nuk është burimi më i mirë për të tregtuar lëvizjen siç duhet.  

Këtu vjen zgjidhja. Tani jemi në gjendje të marrim në kohë reale të gjitha përditësimet e çmimeve nga çdo shkëmbim pa vonesë të konsiderueshme. Çdo tregti tani kontrollohet me saktësi nga roboti ynë tregtar. Ky përditësim do të mundësojë dy përmirësime kryesore të rëndësishme për rregullat tuaja:

  • Kushtet tuaja mund të aktivizohen menjëherë kur çmimi i zgjedhur tregtohet në treg.
  • Nëse rregulli aktivizohet me kohë më të mirë, edhe porositë tuaja do të ekzekutohen saktësisht në përputhje me planin tuaj të tregtimit.

Si funksionojnë nxitësit tanë të çmimeve?

Ka tre mënyra të ndryshme për të vendosur kushtet tuaja bazuar në çmimet.

Së pari, ju mund të përcaktoni një nivel çmimi specifik nën ose mbi të cilin rregulli do të aktivizohet dhe do të dërgojë një porosi në treg. Kjo është shumë e dobishme, për shembull, kur dëshironi të grumbulloni monedhat tuaja me çmime të arsyeshme, ose kur dëshironi të vendosni një humbje të ndalimit në monedhat tuaja. 

crypto trading bot
Kushti i bazuar në një çmim specifik

Përndryshe, rregulli juaj mund të shkaktohet nga një lëvizje në përqindje e çmimit. Për të përmbushur të gjitha nevojat e tregtarëve të ndryshëm, ekzistojnë dy mënyra për të vendosur një shkas bazuar në një përqindje çmimi.

Nga çmimi aktual. Kur zgjidhni këtë opsion, ne bëjmë një fotografi të çmimit aktual të tregut dhe kjo do të jetë referenca statike për të llogaritur rritjen ose uljen e çmimit. Ky opsion ka kuptim kryesisht kur tregu nuk ka një drejtim të qartë. Në këtë rast, për shembull, mund të blini kur ndodh një rënie specifike e çmimit dhe më pas të shesni kur çmimi të rikuperohet. 

Crypto trading bot
Kushti i bazuar në një lëvizje çmimi nga një çmim statik

Le të marrim një shembull tjetër. Nëse prisni një shpërthim, por nuk keni një ide të qartë se cili çmim do të ndezë trendin rritës, ndoshta vendosja e një përqindje çmimi mund t'ju ndihmojë të zbatoni shpejt idenë tuaj të tregtimit.

Brenda një afati kohor të zgjedhur. Kur tregu është në trend (si më i ulët ashtu edhe më i lartë) do të ishte më e përshtatshme të rivendosej periudha e referencës për të ndjekur çmimin siç duhet. 

Për shembull, kur zgjedh nga menyja rënëse "brenda një ore", roboti do të marrë një fotografi të çmimit aktual të tregut çdo orë dhe më pas do të krahasojë çmimet e mëposhtme me atë referencë. Vendoseni këtë parametër sipas kornizës kohore të strategjisë suaj të tregtimit. 

Kushti i bazuar në një lëvizje çmimi të llogaritur në mënyrë dinamike

Kornizat kohore më të zgjatura kanë kuptim kur planifikoni një strategji afatgjatë, ato më të shkurtra, në vend të kësaj, ju lejojnë të kapni lëvizje të shpejta çmimi si një rënie e papritur e çmimit ose një rritje e shpejtë.

Shumë përdorues kërkuan këtë përmirësim dhe tani jemi të emocionuar që e kemi kryer këtë dorëzim për të përmbushur kërkesat e tyre. 

Ky është një nga ato përmirësimet teknike që nuk do të jenë të dukshme, por padyshim që do të vini re dhe do të vlerësoni efikasitetin e rinovuar të rregullave tona!

Krijoni tani më e mira Coinrule strategji e automatizuar ndonjëherë!

Tregtoni të sigurt!