Tregtim i automatizuar i kriptove

Lista e bardhë e adresave IP të Binance

Coinrule po përmirëson infrastrukturën e serverit të saj. Ju lutemi përditësoni adresat tuaja IP në listën e bardhë në Binance për të vazhduar tregtimin.

Ju lutem vini re: Pas përditësimit të adresave tuaja IP, rregullat tuaja do të vazhdojnë të funksionojnë normalisht. Nuk keni nevojë të rinisni rregullat tuaja.

Hapi 1 - Aktivizohet Coinrule

Kopjoni adresat e reja IP nga faqja e Exchange brenda Coinrule

Hapi 2 - Në Binance

Hiqni të gjitha adresat IP të shtuara më parë nga çelësi juaj API në Binance. Pastaj kopjoni dhe ngjisni adresat e reja IP