Tregti algorithmic Ebook freebie Manualet ekip

E-libër: Tregtimi i kriptomonedhave 101

7 artikuj për lundrimin në mjetet e reja të tregtimit të kriptove. Mirë se vini në tregtimin e kriptomonedhave!

Sot po prezantoj një koleksion të Medium postimet e publikuara nga Coinrule ekipi në muajt e fundit.

Nëse po filloni të jeni kurioz për tregtimin algoritmik dhe ndjeni nevojën për të automatizuar strategjinë tuaj ose porositë e thjeshta të blerjes/shitjes, atëherë mos kërkoni më tej, ky është lexoj për ju.

Me tema si Bots për kriptomonedha, Shkëmbime të Decentralizuara, Si të Backtest strategjia juaj, ose çfarë është Perfekti Paketa e veglave të tregtarit, ju kemi mbuluar. Hidhini një sy tabelës së përmbajtjes:

1. Paraqitje

2. Bots kriptomonedhë që luftojnë monopolet

3. Pse Algoritmet janë kaq të rëndësishëm për tregtimin e kriptomonedhave

4. Tregtimi si një aplikacion vrasës i kriptomonedhave

5. Shkëmbimet e decentralizuara janë Nasdaq i vërtetë.

6. Rregulli i parë i tregtimit: Menaxhimi i rrezikut. Mjeti ynë i testimit prapa

për strategjitë tuaja tregtare

7. Kutia e mjeteve tregtare

8. Rreth nesh

Shkarko Udhëzuesi Tani, dhe Tregti i Gëzuar me Coinrule!

Regjistrohu për një provë falas: www.coinrule.io
Na ndiqni:
Twitter: @CoinRuleHQ
Instagram: @CoinruleHQ