ekip

Një udhërrëfyes bashkëpunues

Coinrule është një platformë miqësore për fillestarët për të dërguar udhëzime të automatizuara tregtare në shkëmbimet tuaja të preferuara.

Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, në të gjithë globin, kështu që është e pamundur të shfrytëzoni plotësisht potencialet e saj pa një algoritëm tregtimi që kujdeset për pozicionet tuaja, edhe kur flini. 

La Coinrule blogu është këtu për t'u angazhuar me komunitetin rreth platformës sonë dhe për të komunikuar publikimet e produkteve direkt nga ekipi ynë i produktit.

Qëndro i akorduar!

Coinrule ekip