ekip

Bots më të mirë të automatizuar të tregtimit të kriptove në 2022

Ekzistojnë dy tipare të dallueshme të tregut të kriptomonedhave për të cilat tregtarët duhet të jenë të vetëdijshëm. Së pari, tregu është i hapur 24/7 në ditë gjatë 365 ditëve të vitit. Së dyti, tregu është jashtëzakonisht i paqëndrueshëm. Çmimet e aktiveve të kriptomonedhave luhaten ndjeshëm, duke u rritur ose duke u ulur. Kombinimi i këtyre dy veçorive e bën të domosdoshme që tregtarët të jenë gjithmonë vigjilentë dhe të monitorojnë tregun për ndryshime në mënyrë që të tregtojnë në mënyrë efektive dhe të bëjnë…

Vazhdo te lexosh

Analiza e Tregut ekip

10 kriptovalutat më të mira për t'u blerë në 2021

Mirë se vini në tregun e kriptodemave 2021. Po kërkoni mundësinë e radhës? Mos i humbisni këto 10 kriptovalutat kryesore për të blerë. Tregu lëviz me shpejtësinë e dritës dhe është e pamundur të ndjekësh çdo lëvizje çmimi. Lajmi i mirë është se mund ta përdorni Coinrule për të menaxhuar portofolin tuaj 24/7 pa stres. Në këtë artikull ne shqyrtuam strategjitë më të mira të tregtimit që mund të funksionojnë mirë në tregun e kriptodemave 2021. Ju…

Vazhdo te lexosh