ekip

Bands Bollinger janë drejtpërdrejt Coinrule!

Duke vazhduar me ofertat tona të reja të treguesve teknikë, Bollinger Bands tani janë drejtpërdrejt Coinrule! Cilat janë Bandat Bollinger? Bandat Bollinger janë ndër treguesit më të famshëm dhe më të përdorur të analizës teknike. Ato u krijuan nga John Bollinger në fillim të viteve 1980. Një brez Bollinger është një mjet analize teknike i përcaktuar nga një grup linjash trendi të paraqitura tradicionalisht dy devijime standarde (pozitivisht dhe negativisht) larg një mesatareje të thjeshtë lëvizëse (SMA) të çmimit të një aktivi. Të…

Vazhdo te lexosh

ekip

Paketat janë tani aktive Coinrule!

Nëse jeni duke tregtuar një ditë kriptosh ose keni një qasje më afatgjatë, çoni strategjinë tuaj në nivelin tjetër me CoinrulePaketat e! CoinrulePërditësimi më i fundit i produktit i lejon përdoruesit të programojnë rregullat e tyre që të operojnë vetëm në paketa specifike monedhash duke përjashtuar të gjitha monedhat e tjera në treg. Përdoruesit mund të zgjedhin të krijojnë paketën e tyre ose të përdorin ndonjë nga të kuruarit tanë Coinrule tufa. Pra, cilat pako janë në dispozicion? Ne kemi pesë paketa të gatshme për të…

Vazhdo te lexosh

ekip

Epo! Nr 10 me radhë

Një psherëtimë lehtësimi mund të dëgjohej duke rezonuar përmes blockchain-it, pasi brezi i vetëm në rënie i tregut prej 9 javësh radhazi përfundoi ndërsa qiriri javor u mbyll me gjelbërim të dielën mbrëma. Këtu lind pyetja: a kemi gjetur fundin tonë apo është ky një tubim lehtësimi përpara një tjetër këmbë poshtë? Dominimi i Bitcoin është rritur në 47% nga nivelet më të ulëta të janarit prej 40% - duke treguar fluturimin drejt sigurisë në treg gjatë disa viteve të fundit…

Vazhdo te lexosh

ekip

Bots më të mirë të automatizuar të tregtimit të kriptove në 2022

Ekzistojnë dy tipare të dallueshme të tregut të kriptomonedhave për të cilat tregtarët duhet të jenë të vetëdijshëm. Së pari, tregu është i hapur 24/7 në ditë gjatë 365 ditëve të vitit. Së dyti, tregu është jashtëzakonisht i paqëndrueshëm. Çmimet e aktiveve të kriptomonedhave luhaten ndjeshëm, duke u rritur ose duke u ulur. Kombinimi i këtyre dy veçorive e bën të domosdoshme që tregtarët të jenë gjithmonë vigjilentë dhe të monitorojnë tregun për ndryshime në mënyrë që të tregtojnë në mënyrë efektive dhe të bëjnë…

Vazhdo te lexosh

ekip

⭐ Coinrule Po punëson ⭐

Coinrule është në kërkim të të çuditshëm dhe të ndryshëm. Misioni ynë është të krijojmë një mënyrë të re të menaxhimit të aseteve tuaja bazuar në një përvojë të pandërprerë të përdoruesit dhe një ndërfaqe përdoruesi të klasit të fjalëve. Për të arritur qëllime jokonvencionale, nevojiten njerëz jokonvencionalë. Gjithëpërfshirja dhe ndryshimi midis opinioneve, qasjeve dhe pikëpamjeve është në thelb të grupit tonë në mënyrë që t'i shtojmë vërtet vlerë Coinrulepërdoruesit e. Vlerat e ekipit janë: 1. Respektoni çdo diversitet 2. Kërkoni për…

Vazhdo te lexosh

Tregti algorithmic

Fitimi i të ardhurave pasive me kriptomonedha

Të gjithë duhet të dinë se si t'i vënë paratë e tyre në punë dhe të kesh të ardhura pasive është thelbësore për rritjen e pasurisë. Pyetja është: Si mund të fitoj të ardhura pasive me kriptomonedha? Shumë sugjerojnë se mënyra më e mirë për të fituar të ardhura pasive është blerja e një prone dhe dhënia me qira e saj. Sugjerime të tjera do të ishin të investoni në aksione që ju paguajnë dividentë. Këto strategji mund të funksionojnë për shumë njerëz, por gjithashtu mund të duken komplekse, kërkojnë që të…

Vazhdo te lexosh