ekip

Paketat janë tani aktive Coinrule!

Nëse jeni duke tregtuar një ditë kriptosh ose keni një qasje më afatgjatë, çoni strategjinë tuaj në nivelin tjetër me CoinrulePaketat e! CoinrulePërditësimi më i fundit i produktit i lejon përdoruesit të programojnë rregullat e tyre që të operojnë vetëm në paketa specifike monedhash duke përjashtuar të gjitha monedhat e tjera në treg. Përdoruesit mund të zgjedhin të krijojnë paketën e tyre ose të përdorin ndonjë nga të kuruarit tanë Coinrule tufa. Pra, cilat pako janë në dispozicion? Ne kemi pesë paketa të gatshme për të…

Vazhdo te lexosh

Tregti algorithmic Lëshimi i produkteve Tregti Coinrule

Blockduo Ranks Coinrule Ndër Top 3 Crypto Trading Bot Për Crypto

Jemi të emocionuar të njoftojmë se Blockduo u rendit Coinrule ndër 3 më të mirat crypto trading botnë dispozicion për investitorët. "Coinrule po fokusohet në një nga faktorët më të rëndësishëm kur bëhet fjalë për tregtimin e automatizuar të kriptove; eksperienca e perdoruesit. Ne kemi zbuluar se shumica e sistemeve atje janë komplekse dhe nuk kanë një dizajn intuitiv – Coinrule po shkon vende.” – Blockduo Blockduo është një botim online i themeluar në vitin 2019, i cili është i fokusuar në lehtësimin e kriptomonedhës…

Vazhdo te lexosh