ekip

Bands Bollinger janë drejtpërdrejt Coinrule!

Duke vazhduar me ofertat tona të reja të treguesve teknikë, Bollinger Bands tani janë drejtpërdrejt Coinrule! Cilat janë Bandat Bollinger? Bandat Bollinger janë ndër treguesit më të famshëm dhe më të përdorur të analizës teknike. Ato u krijuan nga John Bollinger në fillim të viteve 1980. Një brez Bollinger është një mjet analize teknike i përcaktuar nga një grup linjash trendi të paraqitura tradicionalisht dy devijime standarde (pozitivisht dhe negativisht) larg një mesatareje të thjeshtë lëvizëse (SMA) të çmimit të një aktivi. Të…

Vazhdo te lexosh

ekip

Paketat janë tani aktive Coinrule!

Nëse jeni duke tregtuar një ditë kriptosh ose keni një qasje më afatgjatë, çoni strategjinë tuaj në nivelin tjetër me CoinrulePaketat e! CoinrulePërditësimi më i fundit i produktit i lejon përdoruesit të programojnë rregullat e tyre që të operojnë vetëm në paketa specifike monedhash duke përjashtuar të gjitha monedhat e tjera në treg. Përdoruesit mund të zgjedhin të krijojnë paketën e tyre ose të përdorin ndonjë nga të kuruarit tanë Coinrule tufa. Pra, cilat pako janë në dispozicion? Ne kemi pesë paketa të gatshme për të…

Vazhdo te lexosh

ekip

Epo! Nr 10 me radhë

Një psherëtimë lehtësimi mund të dëgjohej duke rezonuar përmes blockchain-it, pasi brezi i vetëm në rënie i tregut prej 9 javësh radhazi përfundoi ndërsa qiriri javor u mbyll me gjelbërim të dielën mbrëma. Këtu lind pyetja: a kemi gjetur fundin tonë apo është ky një tubim lehtësimi përpara një tjetër këmbë poshtë? Dominimi i Bitcoin është rritur në 47% nga nivelet më të ulëta të janarit prej 40% - duke treguar fluturimin drejt sigurisë në treg gjatë disa viteve të fundit…

Vazhdo te lexosh

ekip

Bots më të mirë të automatizuar të tregtimit të kriptove në 2022

Ekzistojnë dy tipare të dallueshme të tregut të kriptomonedhave për të cilat tregtarët duhet të jenë të vetëdijshëm. Së pari, tregu është i hapur 24/7 në ditë gjatë 365 ditëve të vitit. Së dyti, tregu është jashtëzakonisht i paqëndrueshëm. Çmimet e aktiveve të kriptomonedhave luhaten ndjeshëm, duke u rritur ose duke u ulur. Kombinimi i këtyre dy veçorive e bën të domosdoshme që tregtarët të jenë gjithmonë vigjilentë dhe të monitorojnë tregun për ndryshime në mënyrë që të tregtojnë në mënyrë efektive dhe të bëjnë…

Vazhdo te lexosh

Analiza e Tregut ekip

10 kriptovalutat më të mira për t'u blerë në 2021

Mirë se vini në tregun e kriptodemave 2021. Po kërkoni mundësinë e radhës? Mos i humbisni këto 10 kriptovalutat kryesore për të blerë. Tregu lëviz me shpejtësinë e dritës dhe është e pamundur të ndjekësh çdo lëvizje çmimi. Lajmi i mirë është se mund ta përdorni Coinrule për të menaxhuar portofolin tuaj 24/7 pa stres. Në këtë artikull ne shqyrtuam strategjitë më të mira të tregtimit që mund të funksionojnë mirë në tregun e kriptodemave 2021. Ju…

Vazhdo te lexosh