ekip

Si të tregtoni me RSI: Treguesi teknik më i mirë "Çdo ditë".

Një nga pyetjet më të zakonshme nga Trades për herë të parë është: cili është treguesi i përsosur i tregtimit? Treguesi i përsosur i tregtimit, për fat të keq, nuk ekziston. Preferencat e çdo tregtari, afati kohor dhe kushtet e tregut kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në zgjedhjen e treguesit më të mirë për t'u përdorur në një strategji tregtare. Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e treguesve të tregtimit, më pëlqen t'i bëj gjërat të thjeshta. Treguesit fantastikë dhe të avancuar të tregtimit mund t'ju japin saktësi të lartë në…

Vazhdo te lexosh