ekip

Paketat janë tani aktive Coinrule!

Nëse jeni duke tregtuar një ditë kriptosh ose keni një qasje më afatgjatë, çoni strategjinë tuaj në nivelin tjetër me CoinrulePaketat e! CoinrulePërditësimi më i fundit i produktit i lejon përdoruesit të programojnë rregullat e tyre që të operojnë vetëm në paketa specifike monedhash duke përjashtuar të gjitha monedhat e tjera në treg. Përdoruesit mund të zgjedhin të krijojnë paketën e tyre ose të përdorin ndonjë nga të kuruarit tanë Coinrule tufa. Pra, cilat pako janë në dispozicion? Ne kemi pesë paketa të gatshme për të…

Vazhdo te lexosh

ekip

Njoftimi është këtu!

Njoftimi tani është drejtpërdrejt! Pavarësisht nëse jeni një tregtar i ditës së kriptove ose përdorni më shumë një qasje pasive, mund ta çoni tregtimin tuaj në një nivel tjetër me veçorinë tonë të re Notify. Më e fundit Coinrule Përditësimi ju lejon të konfiguroni një veprim për t'ju kontaktuar me email ose Telegram pasi të plotësohen kushtet specifike të paracaktuara, duke ju ofruar edhe më shumë opsione personalizimi për rregullat tuaja. Pra, për çfarë mund të përdoret kjo veçori? Me Njoftim,…

Vazhdo te lexosh

ekip

Epo! Nr 10 me radhë

Një psherëtimë lehtësimi mund të dëgjohej duke rezonuar përmes blockchain-it, pasi brezi i vetëm në rënie i tregut prej 9 javësh radhazi përfundoi ndërsa qiriri javor u mbyll me gjelbërim të dielën mbrëma. Këtu lind pyetja: a kemi gjetur fundin tonë apo është ky një tubim lehtësimi përpara një tjetër këmbë poshtë? Dominimi i Bitcoin është rritur në 47% nga nivelet më të ulëta të janarit prej 40% - duke treguar fluturimin drejt sigurisë në treg gjatë disa viteve të fundit…

Vazhdo te lexosh

ekip

Bots më të mirë të automatizuar të tregtimit të kriptove në 2022

Ekzistojnë dy tipare të dallueshme të tregut të kriptomonedhave për të cilat tregtarët duhet të jenë të vetëdijshëm. Së pari, tregu është i hapur 24/7 në ditë gjatë 365 ditëve të vitit. Së dyti, tregu është jashtëzakonisht i paqëndrueshëm. Çmimet e aktiveve të kriptomonedhave luhaten ndjeshëm, duke u rritur ose duke u ulur. Kombinimi i këtyre dy veçorive e bën të domosdoshme që tregtarët të jenë gjithmonë vigjilentë dhe të monitorojnë tregun për ndryshime në mënyrë që të tregtojnë në mënyrë efektive dhe të bëjnë…

Vazhdo te lexosh

Tregti algorithmic Manualet Lëshimi i produkteve ekip Tregti Coinrule Këshilla tregtare

Coinrule 2.0 - Revolucioni i Strategjive të Reja të Kriptove

✅ Faqja jonë e re e rregullave është më në fund! 💯 Ne kemi mbledhur komentet e komunitetit tonë për muaj të tërë dhe kemi qenë në kontakt të ngushtë me tregtarët tanë më aktivë, në mënyrë që nevojat e tyre të formësojnë platformën tonë. Ky publikim i ri është një tjetër hap i rëndësishëm drejt qëllimit tonë për t'u bërë mënyra më e mirë për të ndërtuar një strategji të automatizuar të tregtimit të kriptove. Ne përfshimë shumë përmirësime dhe veçori të reja, por duke iu përmbajtur parimit tonë thelbësor…

Vazhdo te lexosh