strategji e automatizuar e tregtimit
Botat e tregtimit Këshilla tregtare

5 këshilla për të tregtuar (jo vetëm) në një treg dem.

Coinrule jo vetëm që ju lejon të krijoni strategjitë tuaja të automatizuara të tregtimit, duke ulur ndjeshëm koston e përdorimit të mjeteve të avancuara për tregtitë tuaja. falë Coinrule ju mund t'i jepni planit tuaj të tregtimit rregulla specifike dhe t'u përmbaheni lehtësisht atyre. Asnjë emocion apo paragjykim tjetër që vjen nga kushtet e tregut në zhvillim nuk do të ndikojë në tregtinë tuaj!

Në këtë artikull, kemi përshkruar me detaje se cilat janë këshillat më të mira për të menaxhuar ciklin që filloi në tregun e kriptove në prill. Të gjithë prisnin që tregu i Great Bear të përfundonte, por shumica e kuptuan se edhe tregtimi në një treg Bull nuk është aq i lehtë sa duket.

Për secilën nga këshillat, unë do të shpjegoj se si Coinrule mund t'ju ndihmojë të përmirësoni përvojën tuaj tregtare.

Blini ULËT, shesni LARTË

Reagimi i menjëhershëm ndaj lëvizjeve të shpejta të çmimeve, si lart ashtu edhe poshtë, mund të jetë shumë i vështirë dhe kërkon të shpenzoni shumë kohë përpara një ekrani gati për të dërguar porosinë. Me Coinrule, mund të krijoni një strategji për të shitur ose blerë automatikisht monedha kur çmimi bie ose rritet ndjeshëm. Ju vetëm duhet të zgjidhni se cilat janë parametrat që kërkoni dhe Coinrule do të tregtojë për ju.

Coinrule strategji e automatizuar e tregtimit
Merrni fitim të pjesshëm në zotërimet tuaja kur çmimi rritet më lart

Ndonjëherë kriptovalutat janë shumë të paqëndrueshme, kështu që mund të shfaqen mundësi të mëdha blerjeje ose shitjesh në monedhat tuaja. Pavarësisht nëse ka të bëjë me grumbullimin e monedhave tuaja të preferuara ose marrjen e fitimit nga një pozicion, qasja më e mirë është të planifikoni strategjinë dhe ta lini robotin ta ekzekutojë atë menjëherë në treg.

Shikoni foton e madhe

me Coinrule, ju mund të vendosni kornizën kohore që i përshtatet më mirë strategjisë suaj të tregtimit. Ju mund të planifikoni porosi deri në një herë në katër javë, në mënyrë që të planifikoni një strategji akumulimi shumë afatgjatë.

blini Bitcoin çdo javë
Akumuloni BTC çdo javë për një vit nëse kushti i çmimit plotësohet

Përpara se të filloni rregullin tuaj, mund të përcaktoni se sa herë dëshironi që rregulli të ekzekutohet. Numri maksimal i herëve që mundet rregulli është 10000, që do të thotë se ju mund të planifikoni strategjinë tuaj për një horizont kohor afatgjatë pa shqetësime.

Disipline! Disipline! Disipline!

Epo.. kur i jepni të drejtën strategjisë suaj tregtare RREGULLAT, kjo do të sjellë disiplinë në metodën tuaj dhe rezultatet do të përmirësohen ndjeshëm.

Madhësia e porosisë, për shembull, është një komponent thelbësor i planit tuaj tregtar. Madhësia e porosisë ka një ndikim të drejtpërdrejtë në rrezikun e tregtisë suaj. Ndonjëherë mund të tundoheni të rrisni shumën për të blerë pasi besimi juaj në tregti është i lartë. Gabim! Vetëbesimi i tepërt është një nga gabimet më të rrezikshme që një tregtar mund të bëjë.

me Coinrule, mund të përcaktoni vlerën USD të porosisë ose të kufizoni shumën si pjesë e fondeve tuaja të disponueshme. Në këtë rast, nëse zgjidhni portofolin BTC dhe vendosni një përqindje të caktuar për të blerë, algoritmi do të llogarisë shumën në përputhje me rrethanat.

Blini monedhat me ulje çmimi
Përcaktoni përqindjen e fondeve të disponueshme për çdo tregti

Mos u magjepsni nga sirenat

Shtimi i monedhave të reja në portofolin tuaj është shumë tërheqës. Sa herë që zbuloni një monedhë të re me potenciale të larta dhe një model biznesi përçarës, do të dëshironit ta kapni atë mundësi. Fatkeqësisht, ne e dimë se vetëm një përqindje e vogël e kriptomonedhave mbijetojnë në afat të gjatë, veçanërisht midis atyre që janë relativisht në një fazë më të hershme.

Sigurisht, shtimi i monedhave të reja në portofol sjell më shumë mundësi dhe rrit diversifikimin, kështu që nuk është një strategji e keqe në përgjithësi. Ju gjithmonë duhet të kryeni kujdesin dhe kërkimin tuaj të duhur.
Coinrule ju lejon të tregtoni vetëm ato monedha që tashmë i zotëroni në portofolin tuaj. Në këtë mënyrë, ju nuk rrezikoni të blini pak shitcoin dhe të pendoheni më vonë! Ju keni kontroll të plotë të aktivit që tregton algoritmi.

Bëhuni gati të mërziteni, ose JO!

Sa më e mërzitshme të jetë për ju të blini dhe shisni monedhat tuaja, aq më shumë do të jeni të shkëputur nga emocionet tuaja dhe kjo do të rrisë përfitimin tuaj.

Nga ana tjetër, tregtimi, në përgjithësi, nuk duhet të jetë i mërzitshëm! Coinrule shton argëtimin "të shëndetshëm" në aktivitetet tuaja.

strategjitë e automatizuara të tregtimit të kriptomonedhave
Kontrolloni performancën e rregullave tuaja në kohë reale

Gjithmonë mund të testoni strategji të reja me Demo Exchange dhe së shpejti me mjetin tonë të Backtesting. Ju mund të ndani strategjitë dhe kthimet tuaja me Komunitetin tonë Tregtar. Ne po planifikojmë gjithashtu të prezantojmë sfida dhe konkurrencë që do të synojnë të mësojnë më shumë rreth tregtimit dhe të rrisin aftësitë tuaja!

Qëndroni në gjendje dhe
Tregtoni të sigurt!