logoja e blockduo
Botat e tregtimit

Blockduo Ranks Coinrule Ndër Top 3 Crypto Trading Bot Për Crypto

Jemi të emocionuar të njoftojmë se Blockduo rendit Coinrule ndër 3 më të mirat crypto trading botnë dispozicion për investitorët.

"Coinrule po fokusohet në një nga faktorët më të rëndësishëm kur bëhet fjalë për tregtimin e automatizuar të kriptove; eksperienca e perdoruesit. Ne kemi zbuluar se shumica e sistemeve atje janë komplekse dhe nuk kanë një dizajn intuitiv – Coinrule po shkon vende.” - Blockduo

Top 10 Crypto Bot sipas Blockduo

Blockduo është një botim online i themeluar në vitin 2019, i cili fokusohet në bërjen e kriptomonedhës të lehtë për t'u kuptuar si dhe në ofrimin e pikëpamjeve të sinqerta dhe të paanshme mbi zgjerimin e tregut të aseteve dixhitale dhe produkteve/shërbimeve të tij kryesore.

Duke përfshirë Coinrule ndër majat crypto trading bots paraqet mirënjohje të mëtejshme për punën që e tëra Coinrule skuadra ka luajtur gjatë muajve të fundit. Ne po punojmë shumë për të lejuar çdo tregtar të ndërtojë një sistem të automatizuar tregtimi në mënyrën më të lehtë.

Të gjithë duhet të kenë akses në mjete të avancuara, por të thjeshta për t'u përdorur, për të menaxhuar investimet e tyre. Falë logjikës If-This-Then-That, ju mund të zbatoni edhe strategjinë më të avancuar të tregtimit pa aftësi kodimi në vetëm disa minuta.

Ne sapo lëshuam një version të ri dhe të përmirësuar të platformës sonë që lejon krijimin e rregullave që mund të përshtaten me nevojat e çdo tregtari. Ju mund të lexoni më shumë rreth tij këtu!

Tani po punojmë për shtimin e treguesve teknikë në strategjitë tona. Dhe së shpejti do të jetë i disponueshëm një mjet krejt i ri i testimit prapa.

Planifikimi, ndërtimi dhe drejtimi i një strategjie të automatizuar tregtimi për asetet tuaja kripto nuk ka qenë kurrë më e lehtë!

Qëndroni të sintonizuar! 😎