drejtim kripto demi
Botat e tregtimit Këshilla tregtare

Kriptotë më premtuese për të blerë në vrapimin e ardhshëm të demit

Siç kemi shkruar më parë, shumë shenja tregojnë se ne jemi aktualisht në fazat e hershme të një tregu të ri Crypto Bull. 

Rimëkëmbja fillestare filloi në prill 2019, por u deshën më shumë se gjashtë muaj që investitorët dhe tregtarët të rifitonin besimin e humbur gjatë dy viteve të mëparshme të Bear Market. Shumë Crypto tani kanë filluar të duken shumë premtuese. Por cilat janë më premtueset kripto në garën e radhës?

Dominimi i Bitcoin ndez shenjat e rikuperimit

Grafiku që sintetizon më së miri gjendjen aktuale të Tregut të Kriptove është ai që tregon Dominimin e Bitcoin gjatë dy viteve të fundit. 

Në janar, pas një periudhe të gjatë depresioni, tregu i gjerë i Altcoin filloi të mbiformonte Bitcoin dhe kjo e shtyu Dominimin e Bitcoin nën një linjë prirje kryesore. Linja e trendit filloi pikërisht nga maja e flluskës Crypto kur histeria e blerjes së Altcoin ishte në kulmin e saj. 

Dominimi i Bitcoin gjatë dy viteve të fundit

Kjo është një shenjë e qartë e ndryshimit afatgjatë. Është mjaft e vështirë të vlerësohet madhësia e lëvizjes së ardhshme të çmimit. Ndërsa është sfiduese të thuhet Çfarë për të pritur nga Tregu i Kriptove në muajt e ardhshëm, është e sigurt të supozohet se blerja e Altcoins në një portofol të larmishëm mund të jetë një opsion tërheqës në krahasim me mbajtjen e Bitcoin. 

Shumë Altcoin tashmë janë dyfishuar në çmim gjatë muajit të kaluar, por disa kanë mbetur prapa dhe mund të jetë ende një kohë e mirë për blerje. Këtu janë kriptomat më premtuese në garën e ardhshme.

Papuçorja (XMR)

Grafiku duket se ofron dëshmi për një ndryshim. Çmimi shënoi një fund të pastër të dyfishtë, dhe prej andej tani është rritur rreth 35%. 0.0077 BTC ishte një rezistencë e qartë dhe Monero arriti të tregtonte mbi të për disa javë tani. Mund të shihnim një ritestim që do të siguronte çmime edhe më të mira hyrjeje, por rreziku/shpërblimi është shumë tërheqës. 

Grafiku javor i Monero

Mbështetjet e forta tani ofrojnë një rrezik të ulët negativ dhe objektivi i parë tani është rreth një zone prej 0.012 BTC, e cila përfaqëson një rritje potenciale mbi 40% nga çmimet aktuale.

Ravenoin (RVN)

Ravencoin mund të jetë një nga Crypto-t më premtues për garën e ardhshme të demit. Monedha është ulur 80% nga niveli i lartë në mars 2019, dhe kjo përfaqëson një përmbysje masive. Duke marrë parasysh që monedha është rritur vetëm 25% nga niveli i ulët i saj kundrejt Bitcoin, rreziku/shpërblimi i blerjes rreth këtyre niveleve është shumë i favorshëm.

Grafiku ditor i Ravencoin

Çmimi ka qenë i mbërthyer në një zonë akumuluese që nga korriku 2019, kështu që është padyshim e vështirë të parashikohet se kur do të shkojë më lart. Nga ana tjetër, duke parë serinë e niveleve më të larta më të ulëta dhe kompresimin e çmimit që po ndodh, mund të presim një farë paqëndrueshmërie kur kufiri i trekëndëshit të afrohet brenda rreth një muaji.

Zona e parë e rëndësishme e mbështetjes është në 330 satoshis, dhe rritja e volumit është një shenjë e interesit në rritje. Duke folur për volumin, fakti që ai vazhdon të rritet në lëvizje dhe të ulet kur çmimi të rigjurmohet është një shenjë e mëtejshme pozitive për t'u mbajtur në sy.

Token e Kujdesit Bazë (BAT)

Shenja është rritur afërsisht 70% nga nivelet më të ulëta në shtator 2019, por diapazoni i çmimeve midis 2.2K dhe 3K satoshis ka historikisht ofroi një rritje të konsiderueshme prej rreth 90%, duke e bërë atë qartësisht një nga kripto-met premtuese në garën e ardhshme.

Grafiku javor i shenjës bazë të vëmendjes

Javën e kaluar vëllimi shtypi shifrën e dytë më të lartë që nga prilli 2019, kur çmimi arriti në maksimumin e tij të të gjitha kohërave. Çmimi tani po tenton një dalje të re. Do ia vlen t'i kushtoni vëmendje mbylljes së ardhshme javore. Nëse nuk ndodh ndonjë shkurtim i rëndësishëm në afat të shkurtër, kjo do të jetë shenjë se faza e akumulimit ka përfunduar.

Bazat e forta mbështesin gjithashtu Token bazë të Kujdesit, dhe ajo u përfshi në listën tonë vëzhguese të monedhave me potencialet më të larta afatgjatë.

Neo

I ashtuquajturi Ethereum kinez është goditur shumë gjatë Tregut Bear dhe çmimi është tregtuar për një kohë të gjatë në një trend të pjerrët në rënie. Monedha aktualisht është rritur 60% nga fundi, por ende ka një përmbysje prej rreth 800% për të arritur sërish majën.

Grafiku javor i NEO

Në fund të tetorit, çmimi shpërtheu mbi një linjë kryesore trendi me një vëllim të jashtëzakonshëm dhe që atëherë varioi midis 0.00144 dhe 0.1160 BTC. Vëllimi u ul gjatë tërheqjes dhe filloi të rritet përsëri kur çmimi iu afrua kufirit të sipërm të diapazonit. Kjo është një shenjë shumë pozitive.

Është gjithashtu interesante të vërehet se çmimi po formohet një filxhan-dhe-dorezë model rreth fundit. Kjo është një strukturë përgjithësisht rritëse që mund të sigurojë prova të mëtejshme të një ndryshimi.

0x (ZRX)

Shenja ka një strukturë që i ngjan shumë NEO. Çmimi aktualisht është dyfishuar që nga nivelet më të ulëta, por ka një potencial pozitiv prej rreth 700% në nivelet më të larta të të gjitha kohërave të arritura në maj 2018. Vlen të përmendet se çmimi u ngrit ndërsa tregu po luftonte me një Treg të rëndë Bear. Tregtarët duhet ta marrin parasysh këtë pasi është një indeks i lidhjes së mundshme me Bitcoin dhe pjesën tjetër të tregut.

Çmimi i dyfishtë në fund në 1400 satoshis dhe rikthimi çojnë në një dalje nga tendenca rënëse afatgjatë. Gjithashtu në këtë rast, lëvizja u shoqërua me një rritje të konsiderueshme të vëllimit që vërteton rëndësinë e saj.

Grafiku javor i ZRX

Nga pikëpamja themelore, token tregton në të gjitha shkëmbimet kryesore dhe ekipi ka një lidhje solide me komunitetin Crypto. Ne krye te kesaj, 2019 pa një rritje parabolike të mjedisit DeFi dhe token mund të luajë një rol të spikatur midis kriptove më premtuese në garën e ardhshme.

Si të përfitoni nga këto konfigurime?

Në varësi të strategjisë që ju preferoni të ndiqni, qasje të ndryshme mund të jenë fitimprurëse në kushtet aktuale të tregut.

  • Blini zhytjen: Kapni çdo rënie çmimi për të blerë me çmime më të mira. Kur tregu është përgjithësisht me një tendencë më të lartë, rreziku/shpërblimi i blerjes është gjithmonë më fitimprurës dhe blerja në kohë rënieje rrit fitimet e mundshme. Kjo strategji përfshin vëmendjen dhe një reagim të menjëhershëm ndaj ndryshimeve eventuale të çmimeve. 
  • Blej Breakout: Kur paqëndrueshmëria e tregut zvogëlohet dhe bëhet e pasigurt se cili do të jetë drejtimi i lëvizjes së ardhshme të çmimit, është e sigurt të presësh për shpërthimin e niveleve kryesore dhe më pas të blesh monedhën.
  • Akumuloni: kjo strategjia konsiston në blerjen periodike të një ose më shumë monedhave specifike. Ndarja e hapjes së pozicionit tuaj në porosi të shumta ju jep mundësinë për të blerë gjithashtu me një çmim më të ulët, duke ulur koston mesatare të blerjes dhe duke rritur fitimin kur çmimi rritet.

Zgjidhni strategjinë që i përshtatet më së miri nevojës dhe pritshmërive tuaja të tregut dhe mos harroni kurrë të aplikoni bazën rregullat e Menaxhimit të Riskut.

Tregtoni të sigurt!

DISCLAIMER

Unë nuk jam analist apo këshilltar investimesh. Gjithçka që unë ofroj këtu në faqen e internetit është thjesht për qëllime udhëzuese, informative dhe edukative. Ju duhet të verifikoni në mënyrë të pavarur të gjitha informacionet në postimin tim. Unë nuk mund të jem përgjegjës për ndonjë humbje ose dëmtim të shkaktuar duke u mbështetur në një informacion të tillë. Ju lutemi, kini parasysh se tregtoni kriptomonedha përfshijnë një shkallë të konsiderueshme rreziku.