Platforma më e mirë e tregtimit të kriptove Binance

Zotëroni tregun e kriptomonedhave duke përdorur softuerin më të mirë të tregtisë së kriptomonedhave për Binance dhe bëhuni një tregtar profesionist me Coinrule. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Të veçuara në
Punon me top 10
Shkëmbimet më të famshme
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një server kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Robert

Mjeti i tregtarit të kriptomonedhave

Coinrule ju lejon të blini dhe të shisni kriptomonedha në Binance, duke përdorur robotët e saj të avancuar të tregtimit. Krijo një strategji bot nga e para, ose përdor një rregull të para-ndërtuar që historikisht është tregtuar në bursën e Binance. Drejtoni tregtimet demo falas për të parë se si funksionojnë ato strategji në tregun e kriptomonedhave.

Filloni falas

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni planin tuaj

Krijoni rregulla të automatizuara nëpër monedha

Zgjidhni midis 150+ strategjive shabllone
Coinrule Ju lejon të ndërtoni rregulla
Filloni

Blej/Shit në mënyrë të sigurt në Binance

E mbani mend kur tregjet u shfaqën 90 herë e më shumë? A do të donit të kishit investuar në Bitcoin në Binance në atë kohë? Coinrule ju lejon të hidheni në çfarëdo mundësie, edhe kur jeni duke fjetur! Thjesht përfitoni, mbroni portofolin tuaj dhe tejkaloni tregun pa humbur asnjë mundësi të vetme.

Tregtoni me algoritme
Knowledge Base Strategjitë dhe veçoritë popullore
Merrni strategji të reja çdo ditë
Merrni sinjale tregtare falas, krijoni rregulla dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas