Pomponi monedha të shkëlqyera si BTC në Binance duke përdorur botin e automatizuar të tregtimit

Zotëroni tregun duke përdorur strategjinë e tregtimit të kriptomonedhave në Binance dhe bëni fitime me BTC brenda disa minutave

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Bursat kryesore
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni BTC në Binance edhe kur flini!”
Carlos

Dizenjoni rregulla automatike të kriptos

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë planin tuaj tregtar më efektiv dhe të lehtë për t'u përdorur. Tregjet e kriptomonedhave tregtojnë 24/7, vetëm një plan i automatizuar tregtimi mund të shfrytëzojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të ndodhë në dinamizmin e tregut. Si të ndërtoni një rregull automatik tregtimi për BTC me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur praktikën Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Krijo Bot

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni planin tuaj

Bli/shit në mënyrë të sigurt në Binance

Në një aplikacion të unifikuar të lidhur me Binance, do të keni të gjitha detajet domethënëse në lidhje me tregtimet tuaja automatike. Mund t'i menaxhoni lehtësisht, t'i ndaloni dhe t'i ekzekutoni ato në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të plotë të redaktorit tuaj të strategjisë.

Krijo Bot

Krijoni teknikën tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja BTC

CoinruleSistemet e kontrollit janë të dizajnuara për siguri maksimale. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së Binance. Çelësi juaj API mbahet me siguri të nivelit të lartë jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në Exchange, me siguri maksimale.

Krijo Bot

Rregullat e projektimit bazuar në treguesit e shkallës ushtarake

Ne duam të ofrojmë një server që arrin nevojat më të larta. ne jemi në partneritet me tregtarët tanë më profesionistë për të rinovuar produktin tonë çdo ditë. Bëhuni në bashkëpunim me ne dhe bëni një seancë të veçantë tregtare Një-për-Një!

Aktivizoni robotët kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni balenat që ndikojnë në treg Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare që tani

Merrni sinjale tregtare falas, vendosni strategji dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda