Mjeti i përsosur për të tregtuar HOT me lehtësi në Binance

Zhvilloni porosinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Binance dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet {popullore}
{gradë ushtarake}
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një aplikacion kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Laszlo

{Krijo} {strategjitë e automatizuara tregtare}, {24/7}

Coinrule e bën sistemin automatik të tregtimit po aq të menjëhershëm sa IFTTT. Çdo investitor do të jetë në gjendje të përcaktojë programin e tij të tregtimit menjëherë pa aftësi kodi. Një mjedis i gjithanshëm dhe ideal do të plotësojë nevojat e çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë mundësi në katin e tregtimit nuk do të humbasë më.

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni {rregullin} tuaj

{Tregti} në mënyrë të sigurt në Binance

Mund të vendosni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një panel kontrolli i unifikuar i lidhur me Binance dhe aty do të merrni të gjitha të dhënat e rëndësishme për ndërtuesin e strategjisë suaj të kriptos. Ju keni kontroll të plotë të fondeve tuaja, Coinrule nuk lejohet të heqë kriptovalutat tuaja nga shkëmbimi juaj. Siguria juaj është prioriteti ynë kryesor!

Tregtoni me algoritme

{Krijo} {sistemi} dhe {tregti}HOT-in tënd të tregtimit

Menaxhoni Shkëmbimin tonë Demo me monedha virtuale për të testuar me një teknologji të koduar strategjitë tuaja automatike në ngjarje reale të tregut pa rrezik për fondet tuaja. Ju mund ta rregulloni planin tuaj të tregtimit për ta bërë atë më të fuqishëm. Kushtet e tregut ndryshojnë shpesh, kështu që dashamirësia është një detyrim i rëndësishëm dhe Coirule është e përkushtuar të përmbushë kërkesat më të larta të çdo investitori.

Tregtoni me algoritme

{Krijo} {rregulla} bazuar në treguesit {popullar}

Holo ka një udhërrëfyes shumë interesant për vitin 2019, lajmet mund të publikohen çdo ditë dhe çmimi mund të lëvizë kur të prisni më së paku pasi Binance funksionon 24/7. Një sistem automatik tregtimi ju mbështet për të kapur mundësitë më të mira pa humbur asnjë tregti të vetme. Mësoni më shumë me Coinrule tani!

Aktivizoni {strategies} kur ndryshon {tregu} Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod {kërkohet} Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxho {paqëndrueshmërinë} Maksimizoni fitimet

Filloni krijimin e {Rule}s {Sot}

Merr sinjale tregtare falas, {krijo {rregulla} dhe menaxho {portofoli} tënd për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda