Strategjia e tregtimit të kriptomonedhave në Binance dhe Bli/shit Maker

Fitoni tregun duke përdorur strategjinë e tregtimit të kriptomonedhave në Binance dhe fitoni me MKR brenda disa orësh

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Bursat kryesore
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Gjëja më e mirë që ka ndodhur në kripto në katër vitet e fundit"
Sergey

Krijoni një sistem të automatizuar tregtar sot

Coinrule është mjeti i shkëlqyer për shumë lloje të ndryshme investitorësh dhe tregtarësh. Ekziston një gamë e plotë e potencialeve të ofruara në platformën tonë. Ju mund të testoni dhe kryeni strategjitë tuaja automatike për të përcaktuar sistemin tuaj të tregtimit dhe për të blerë/shitur MKR. Do të jetë shumë e menjëhershme për të grumbulluar MKR, për të siguruar portofolin tuaj, për të siguruar çdo pompë pa humbur një rënie të papritur.

Mëso më shumë

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Coinrule ka një mision kryesor, ne duam ta bëjmë strategjinë tuaj tregtare më efektive duke qenë të menaxhueshme. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një bot automatik tregtar mund të përfitojë plotësisht nga çdo mundësi e mundshme që do të ndodhë në treg. Si të ndërtoni një rregull tregtimi me Coinrule? Menaxhoni strategjitë tuaja të automatizuara duke përdorur modalitetin Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Mëso më shumë

Dizajnoni teknikën tuaj të tregtimit dhe grumbulloni MKR

At Coinrule ne po punojmë kaq shumë për të ofruar funksionalitete dhe zhvillime të reja në platformën tonë çdo ditë. Në fakt, ne jemi në kontakt me tregtarët tanë më të sprovuar dhe shkëmbimet kryesore për të mbledhur komente dhe pikëpamje.

Mëso më shumë

Zhvilloni strategji automatike bazuar në treguesit e shkallës ushtarake

Tregtimi ka nevojë për disiplinë, qëndrim dhe plan. Çfarë e bën tregtimin kaq të vështirë? Natyra njerëzore dhe ndjenjat mund të ndikojnë negativisht në fitimet tuaja tregtare. Përdorimi i një rregulli tregtimi ju lejon të nënshtroni efektet e shqetësimit, euforisë dhe lakmisë që mund të përjetojë çdo klient. Gjithashtu një fillestar mund të tregtojë si një profesionist me të Coinrule!

Aktivizoni mekanizmat kur ndryshon tregu i kriptove Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tendencat e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla sot

Merrni sinjale tregtare falas, zhvilloni tregti automatike dhe menaxhoni alokimin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda