Strategjia e tregtimit të kriptomonedhave në Binance me Pundi X

Kampiononi lëvizjet e tregut, strategjinë e tregtimit të kriptomonedhave në Binance dhe tregtoni NPXS si një profesionist. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Sistemi i shkëlqyer, automatik i tregtimit i lehtësuar, për të gjitha klasat e klientëve."
Simon

Modeloni rregullat e automatizuara të tregtimit, menjëherë

A keni provuar ndonjëherë të krijoni sisteme të tregtimit të parave dixhitale dhe keni dështuar? A keni provuar ndonjëherë të automatizoni investimin e Pundi X në Binance? Këtu vjen Coinrule! Coinrule është një sistem sistemesh tregtare që u mundëson përdoruesve të krijojnë sistem të automatizuar pa qenë shkencëtar i të dhënave! Automatizoni të gjitha paratë tuaja dixhitale duke investuar me të vetmen platformë të tregtimit të kriptove që ju nevojitet!

Tregtoni me Bots

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj automatike

Tregtoni në mënyrë të sigurtë në Binance

E mbani mend kur tregjet u rritën 90 herë e më shumë? A do të donit të kishit investuar në Pundi X në Binance në atë kohë? Coinrule ju lejon të shfrytëzoni çdo mundësi edhe kur jeni duke fjetur! Mjetet e projektimit të entuziastëve të kriptos së fortë. Filloni Bot me Coinrule sot për të menaxhuar monedhat tuaja NPXS çdo moment.

Tregtoni me Bots

Planifikoni strategjinë tuaj tregtare dhe tradeNPXS

Projektet më të avancuara të parave dixhitale si Pundi X po zhvillohen në udhërrëfyesin e tyre 2019. A keni dashur të bëni porositë tuaja NPXS, NPXS ose NPXS? Jeni tashmë në Binance? Tani është koha për të Filluar Krijimin e Rregullave, sillni blerjen/Shitjen e parave tuaja dixhitale në nivelin e avancuar Coinrule!

Tregtoni me Bots

Ndërtoni strategji të bazuara në tregues të sigurt

Ndonje pyetje? duke prezantuar CoinruleQendra e Ndihmës së! Lexoni rreth heqjes së rrezikut për blerje-shitjen tuaj, si i mbajmë çelësat tuaj API, si mund të lidheni Coinrule në Binance dhe çfarë porosish ju nevojiten për të përfituar Pundi X. Filloni të tregtoni me Coinrule dhe na tregoni nëse keni ndonjë pyetje!

Nxitni strategji kur ndryshon dyshemeja e tregtimit Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tregjet në lëvizje Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, vendosni sisteme tregtare dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda