Strategjia e tregtimit të kriptomonedhave në Binance dhe Blej/Shit Steem

Planifikoni sistemin tuaj të tregtimit dhe lëreni të funksionojë për ju, në Binance dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të zgjuara
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Gjëja më e mirë që kemi parë në kripto në tre vitet e fundit”
Sergey

Ndërtoni një rregull të shkëlqyer tregtimi

Coinrule është mjeti i shkëlqyer për shumë lloje të ndryshme investitorësh dhe tregtarësh. Ekziston një gamë e pafund potencialesh të ofruara në platformën tonë. Ju mund të testoni dhe kryeni strategjitë tuaja automatike për të përcaktuar sistemin tuaj të tregtimit dhe për të blerë/shitur STEEM. Do të jetë shumë e menjëhershme për të grumbulluar STEEM, për të mbrojtur portofolin tuaj, për të kapur çdo pompë pa humbur një rënie të papritur.

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni porosinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Coinrule ka një mision kryesor, ne duam ta bëjmë aktivitetin tuaj tregtar më efektiv duke qenë i menaxhueshëm. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një bot automatik tregtar mund të përfitojë plotësisht nga çdo mundësi e mundshme që do të ndodhë në treg. Si të hartoni një porosi me Coinrule? Menaxhoni strategjitë tuaja të automatizuara duke përdorur modalitetin Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Tregtoni me algoritme

Krijoni metodën tuaj të tregtimit dhe grumbulloniSTEEM

At Coinrule ne po punojmë kaq shumë për t'i ofruar veçori dhe cilësime të reja redaktorit tonë tregtar çdo ditë. Në fakt, ne jemi në partneritet me përdoruesit tanë më të avancuar dhe shkëmbimet kryesore për të mbledhur komente dhe pikëpamje.

Tregtoni me algoritme

Hartoni strategji automatike bazuar në treguesit më të mirë

Tregtimi ka nevojë për qëndrim, qëndrim dhe sistem. Çfarë e bën tregtimin kaq të vështirë? Natyra njerëzore dhe ndjenjat mund të ndikojnë negativisht në kthimet tuaja tregtare. Përdorimi i një roboti tregtar ju lejon të nënshtroni efektet e shqetësimit, euforisë dhe lakmisë që mund të përjetojë çdo klient. Gjithashtu një fillestar mund të tregtojë si një profesionist me të Coinrule!

Aktivizoni mekanizmat kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni plane tani

Merrni sinjale tregtare falas, zhvilloni tregti automatike dhe menaxhoni alokimin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda