Ristrukturoni si një guru me WAVES tuaj në Binance etj Coinrule

Zotëroni tregun duke përdorur strategjinë e tregtimit të kriptomonedhave në Binance dhe fitoni me WAVES në sekonda

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Magjepsëse të jem në gjendje të zhvillosh vetë një mjet automatik të sistemit tregtar."
Archi

Planifikoni menjëherë një rregull tregtimi

ICO WAVES dhe Bull Run 2017 kanë bërë rezultate >120x për anëtarët e parave dixhitale të komunitetit. Si mund të siguroheni që nuk do të humbisni tubimin e radhës? Kjo është kur Coinrule vjen në! Blini/shisni WAVES në Binance dhe maksimizoni gjithmonë rezultatet tuaja!

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni planin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Udhërrëfyesi i WAVES për vitin 2019 ka shumë perspektivë! Por si e dini se kur të përfitoni nga Binance? Kjo është kur Coinrule hyn ne loje! Ne ju lejojmë të krijoni rregullat tuaja tregtare. Ju nuk keni nevojë të programoni një linjë të vetme kodi! Coinrule është sistemi i parë tregtar çfarë-ju-shih-është-çfarë-ju-merrni për tregun e kriptove!

Tregtoni me algoritme

Ndërtoni teknikën tuaj të tregtimit dhe grumbulloni WAVES

Përdoruesit kanë dy kërkesa: të mbrojnë vlerën e tyre dhe të rrisin fitimin e tyre. Coinrule mund të lejojë që gjuajtësit e hënës ta arrijnë këtë qëllim si një profesionist. Dizenjoni strategjitë tuaja automatike në minuta dhe tregtoni WAVES në Binance menjëherë. Shkëmbime si dashuria Binance Coinrule për shkak të likuiditetit që ne ofrojmë. Tregtoni tani blerje-shitje në Coinrule tani!

Tregtoni me algoritme

Krijoni tregti automatike bazuar në tregues të zgjuar

Strategjitë tona të monitorimit zbatohen për mbrojtje maksimale. Tregtarët mund të tregtojnë me algoritme në Shkëmbimin tonë Demo tani, sikur të ishte Binance. Ne nuk kemi nevojë për të drejtat e tërheqjes së Binance. Ne nuk mund ta prekim kriptomonedhën tuaj nëpërmjet çelësave API që ofrojnë tregtarët tanë. Çelësat API ruhen me monitorim të shkallës ushtarake.

Shkaktoni korrelacione kur ndryshon tregu i altcoin Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tendencat e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare sot

Merrni sinjale tregtare falas, vendosni rregulla dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda