Strategjia e tregtimit të kriptomonedhave në Bittrex dhe Blej/Shit Bitcoin

Zhvilloni porosinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Bittrex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet e shkallës ushtarake
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Gjëja më e mirë që ka ndodhur në kripto në vitet e fundit"
Hugo

Filloni sistemin e automatizuar

Coinrule është mjeti kryesor për shumë lloje të ndryshme investitorësh dhe tregtarësh. Ekziston një gamë e pakufizuar avantazhesh të ofruara në platformën tonë. Ju mund të testoni dhe zhvilloni strategjitë tuaja automatike për të krijuar sistemin tuaj të tregtimit dhe për të blerë/shitur BTC. Do të jetë shumë e shpejtë për të grumbulluar BTC, për të siguruar portofolin tuaj, për të përgjuar çdo pompë pa humbur një ulje të papritur.

Mëso më shumë

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni rregullin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në Bittrex

Coinrule ka një mision kryesor, ne duam ta bëjmë strategjinë tuaj tregtare më efektive duke qenë e thjeshtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një strategji e automatizuar tregtare mund të trajtojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të ndodhë në treg. Si të hartoni një porosi me Coinrule? Menaxhoni strategjitë tuaja të automatizuara duke përdorur stilin If-This-Then-That, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Mëso më shumë

Modeloni metodën tuaj të tregtimit dhe grumbulloni BTC

At Coinrule ne po punojmë me mendje për të ofruar funksionalitete dhe përmirësime të reja në mjedisin tonë çdo ditë. Në fakt, ne jemi në partneritet me klientët tanë më me përvojë dhe shkëmbimet kryesore për të mbledhur komente dhe ide.

Mëso më shumë

Planifikoni strategji automatike bazuar në treguesit më të famshëm

Tregtimi ka nevojë për qëndrim, qëndrim dhe sistem. Çfarë e bën tregtimin kaq sfidues? Natyra njerëzore dhe ndjenjat mund të nxisin negativisht kthimet tuaja tregtare. Përdorimi i një kriptoboti ju lejon të mposhtni efektet e shqetësimit, euforisë dhe lakmisë që çdo klient mund të përjetojë. Gjithashtu një fillestar mund të tregtojë si një profesionist me të Coinrule!

Aktivizoni mekanizmat kur ndryshon dyshemeja e tregtimit Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla që tani

Merrni sinjale tregtare falas, planifikoni transaksione automatike dhe menaxhoni alokimin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda