Strategjia e tregtimit të kriptomonedhave në Bittrex dhe Blej/Shit DigiByte

Planifikoni sistemin tuaj të tregtimit dhe lëreni të funksionojë për ju, në Bittrex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet {popullore}
{gradë ushtarake}
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Gjëja më e mirë që ka ndodhur në kripto në vitet e fundit"
Simon

Hartoni planin automatik të tregtimit

Coinrule është mjeti i jashtëzakonshëm për shumë lloje të ndryshme investitorësh dhe tregtarësh. Ekziston një gamë e gjerë përfitimesh të ofruara në platformën tonë. Ju mund të testoni dhe menaxhoni strategjitë tuaja automatike për të përcaktuar sistemin tuaj të tregtimit dhe për të blerë/shitur DGB. Do të jetë shumë fleksibël për të grumbulluar DGB, për të mbrojtur portofolin tuaj, për të kapur çdo pompë pa humbur një rënie të papritur.

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni {rregullin} tuaj

Në mënyrë të sigurtë {Tregti} në Bittrex

Coinrule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë aktivitetin tuaj tregtar më efektiv duke qenë të menjëhershëm. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një plan automatik tregtimi mund të zgjedhë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të ndodhë në treg. Si të filloni një porosi me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja të automatizuara duke përdorur logjikën Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Tregtoni me algoritme

{Krijo} {sistemin} dhe {tregti}DGB-në tënde të tregtimit

At Coinrule ne po punojmë me furi për të ofruar veçori dhe përmirësime të reja në mjetin tonë inteligjent çdo ditë. Në fakt, ne jemi në partneritet me klientët tanë më të avancuar dhe shkëmbimet kryesore për të mbledhur komente dhe gjykime.

Tregtoni me algoritme

{Krijo} {rregulla} bazuar në treguesit {popullar}

Tregtimi ka nevojë për rregull, qëndrim dhe proces. Çfarë e bën tregtimin kaq të vështirë? Natyra njerëzore dhe perceptimet mund të ndikojnë negativisht në rezultatet tuaja tregtare. Përdorimi i një sistemi të automatizuar tregtimi ju lejon të pakësoni efektet e frikës, euforisë dhe lakmisë që çdo klient mund të përjetojë. Gjithashtu një tregtar më pak me përvojë mund të tregtojë si një profesionist me të Coinrule!

Aktivizoni {strategies} kur ndryshon {tregu} Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod {kërkohet} Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxho {paqëndrueshmërinë} Maksimizoni fitimet

Filloni krijimin e {Rule}s {Sot}

Merr sinjale tregtare falas, {krijo {rregulla} dhe menaxho {portofoli} tënd për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda