Roti i përsosur për të tregtuar AAP në mënyrë të përshtatshme në Bittrex

Zhvilloni tregtinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Bittrex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet popullore
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një mjet kaq i dobishëm i zgjuar, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Robert

Modeloni një sistem të vlefshëm të automatizuar tregtar

Coinrule e bën kripto-botin e automatizuar po aq të drejtpërdrejtë sa IFTTT. Çdo klient do të jetë në gjendje të përcaktojë programin e tij të tregtimit menjëherë pa aftësi kodi. Një mjedis fleksibël dhe ideal do t'i përmbahet kërkesave të çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë mundësi në tregun e kriptove nuk do të humbasë më.

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj automatike

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në Bittrex

Ju mund të trajtoni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një tabelë instrumentesh e unifikuar e lidhur me Bittrex dhe aty do të merrni të gjitha të dhënat e rëndësishme për makinën tuaj të investimit. Ju keni kontroll të plotë të fondeve tuaja, Coinrule nuk lejohet të lëvizë asetet tuaja nga llogaria juaj. Siguria juaj është prioriteti ynë kryesor!

Tregtoni me algoritme

Planifikoni metodën tuaj të tregtimit dhe tregtoniVET

Shikoni Shkëmbimin tonë Demo me shpërndarjen virtuale për të testuar në mënyrë të sigurt strategjitë tuaja automatike në rrethana reale të tregut pa rrezik për fondet tuaja. Ju mund të rregulloni planin tuaj të tregtimit për ta bërë atë më efektiv. Kushtet e tregut ndryshojnë shpesh, kështu që përshtatshmëria është një nevojë e rëndësishme dhe Coirule është e përkushtuar për të përmbushur kërkesat më të larta të çdo investitori.

Tregtoni me algoritme

Ndërtoni tregti automatike bazuar në tregues të sigurt

VeChain ka një udhërrëfyes shumë interesant për vitin 2019, lajmet mund të publikohen në çdo kohë dhe çmimi mund të ndryshojë kur prisni më pak pasi Bittrex është i hapur 24/7. Një tregti e automatizuar ju mbështet për të kapur mundësitë më të mira pa humbur asnjë tregti të vetme. Tregtoni me Bots me Coinrule tani!

shkrehës crypto trading bots kur ndryshon hapësira e kriptove Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare tani

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni rregullat dhe menaxhoni alokimin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda