Serveri i përsosur për të tregtuar BCH në mënyrë të përshtatshme në HitBTC

Planifikoni sistemin tuaj të tregtimit dhe lëreni të funksionojë për ju, në HitBTC dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet e shkallës ushtarake
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një mjet kaq i dobishëm i zgjuar, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Paul

Ndërtoni një sistem të automatizuar, pa ndërprerje

Coinrule e bën sistemin automatik të tregtimit po aq të shkathët sa IFTTT. Çdo investitor do të jetë në gjendje të përcaktojë sistemin e tij me shpejtësinë e dritës pa aftësi kodi. Një mjedis i drejtpërdrejtë dhe i shkëlqyer do t'i përmbahet nevojave të çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë fitim në lëvizjet e tregut nuk do të hiqet më.

Ndërtimi i Strategjisë

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni porosinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në HitBTC

Ju mund të menaxhoni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një panel kontrolli i unifikuar i lidhur me HitBTC dhe aty do të merrni të gjitha të dhënat e rëndësishme në lidhje me ndërtuesin e strategjisë suaj të kriptos. Ju keni kontroll të plotë të pasurive tuaja, Coinrule nuk mund të heqë kriptovalutat tuaja nga shkëmbimi juaj. Siguria juaj është plani ynë kryesor!

Ndërtimi i Strategjisë

Krijoni sistemin tuaj tregtar dhe tregtoni BCH

Menaxhoni Shkëmbimin tonë Demo me monedha virtuale për të testuar plotësisht sigurinë e strategjive tuaja automatike në ngjarje reale të tregut pa rrezik për asetin tuaj. Ju mund ta rregulloni planin tuaj të tregtimit për ta bërë atë më të fuqishëm. Kushtet e tregut ndryshojnë shpesh, kështu që dashamirësia është një detyrim i rëndësishëm dhe Coirule është e përkushtuar të përmbushë kërkesat më të larta të çdo investitori.

Ndërtimi i Strategjisë

Dizenjoni tregti automatike bazuar në treguesit më të famshëm

Bitcoin Cash ka një udhërrëfyes shumë të mrekullueshëm për vitin 2019, njoftimet mund të publikohen çdo ditë dhe çmimi mund të lëvizë kur të prisni më pak pasi HitBTC funksionon 24/7. Një sistem automatik tregtimi ju mundëson të kapni çdo mundësi pa injoruar një tregti të vetme. Filloni Bot me Coinrule tani!

Nxitni strategji kur ndryshon dyshemeja e tregtimit Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni plane menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, zhvilloni rregulla dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda