Redaktori më i mirë për të tregtuar ETH në Kraken dhe për të fituar fitime

Planifikoni tregtinë tuaj automatike dhe lëreni të funksionojë për ju, në Kraken dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të zgjuara
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni ETH në Kraken edhe kur flini!”
Luke

Ndërtoni një sistem të jashtëzakonshëm të automatizuar tregtimi

Coirule ka një objektiv kryesor, ne duam ta bëjmë tregtimin tuaj të kriptove më efektiv dhe më të shpejtë. Tregjet e kriptomonedhave janë të hapura 24/7, vetëm një bot automatik tregtar mund të menaxhojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të shfaqet në treg. Si të filloni një rregull tregtimi për ETH me Coinrule? Vendosni strategjitë tuaja automatike duke përdorur formularin Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Fillo Bot

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni planin tuaj

Bli/shit në mënyrë të sigurt në Kraken

Në një pamje të unifikuar të lidhur me Kraken, do të shihni të gjitha informacionet përkatëse në lidhje me tregtimet tuaja automatike. Mund t'i vendosni lehtësisht, t'i ndaloni dhe t'i ekzekutoni në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të plotë të mjetit tuaj tregtar.

Fillo Bot

Krijoni sistemin tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja ETH

CoinruleSistemet e monitorimit janë të dizajnuara për mbrojtje maksimale. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së Kraken. Çelësi juaj API ruhet me sigurinë më të mirë jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në Wallet, në siguri të plotë.

Fillo Bot

Rregullat e projektimit bazuar në treguesit më të mirë

Ne duam të ofrojmë një gjenerator që i përmbush standardet më të larta. ne jemi në kontakt me përdoruesit tanë më aktivë për të përmirësuar produktin tonë çdo ditë. Kontaktoni me ne dhe regjistrohuni për një sesion tregtar unik Një-për-Një!

Shkaktoni korrelacione kur ndryshon dinamizmi i tregut Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni ndryshimet e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni strategji tani

Merrni sinjale tregtare falas, zhvilloni strategji dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda