Ndërtoni robot të automatizuar tregtar për tregtimin e XRP në Kraken dhe më shumë

Kampiononi dinamizmin e tregut, strategjinë e tregtimit të kriptomonedhave në Kraken dhe tregtoni lehtësisht XRP. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni XRP në Kraken edhe kur flini!”
Carlos

Dizenjoni menjëherë një rregull automatik tregtimi

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë tregtimin tuaj të kriptomonedhës më efektive dhe më të lehtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një plan i automatizuar tregtimi mund të shfrytëzojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të lindë në lëvizjet e tregut. Si të programoni një porosi për XRP me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur praktikën Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Krijo një rregull

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj automatike

Bli/shit në mënyrë të sigurt në Kraken

Në një panel kontrolli të unifikuar të lidhur me Kraken, do të gjeni të gjitha aspektet thelbësore në lidhje me tregtitë tuaja automatike. Mund t'i rregulloni lehtësisht, t'i ngrini dhe t'i ekzekutoni në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll absolut të ndërtuesit tuaj të strategjisë së kriptos.

Krijo një rregull

Zhvilloni strategjinë tuaj tregtare dhe vendosni porositë tuajaXRP

CoinruleSistemet e kontrollit janë të dizajnuara për kontroll maksimal. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së Kraken. Çelësi juaj API mbahet me siguri të lartë jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në llogari, padëmshëm.

Krijo një rregull

Modele të rregullave të bazuara në tregues të sigurt

Ne duam të ofrojmë një makinë që respekton aftësitë më të larta. ne jemi në bashkëpunim me klientët tanë më ekspertë për të avancuar produktin tonë çdo ditë. Lidhuni me ne dhe rezervoni një seancë tregtare individuale Një-për-Një!

Aktivizoni robotët kur ndryshon kati i tregtimit Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tregjet në lëvizje Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla sot

Merrni sinjale tregtare falas, vendosni strategji dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda