Tregtari më i mirë automatik i kriptomonedhave për të blerë STEEM në Poloniex

Dizajnoni tregtinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Poloniex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet popullore
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund ta tregtoni STEEM në Poloniex edhe kur flini!”
Simon

Hartoni planet tregtare, menjëherë

Coirule ka një objektiv kryesor, ne duam ta bëjmë planin tuaj tregtar më efektiv dhe fitimprurës. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një strategji tregtare automatike mund të përdorë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të ndodhë në hapësirën e kriptove. Si të filloni një rregull tregtimi për STEEM me Coinrule? Vendosni strategjitë tuaja automatike duke përdorur metodën Nëse-Kjo-Atëherë-Kështu, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Krijo Bot

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj automatike

Blej/shitur në mënyrë të sigurt në Poloniex

Në një tabelë instrumentesh të unifikuar të lidhur me Poloniex, do të shihni të gjitha informacionet përkatëse në lidhje me tregtimin tuaj automatik. Mund t'i menaxhoni lehtësisht, t'i ndaloni dhe t'i përdorni në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të përsosur të makinës suaj të investimit.

Krijo Bot

Zhvilloni sistemin tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuajaSTEEM

CoinruleSistemet e sigurisë së 's janë të dizajnuara për të hequr rrezikun maksimal. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së Poloniex. Çelësi juaj API ruhet me siguri të garantuar jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në Alokim, me siguri maksimale.

Krijo Bot

Modeli i rregullave të bazuara në tregues të sigurt

Ne duam të ofrojmë një mjedis që i përmbush standardet më të larta. ne jemi në kontakt me përdoruesit tanë më profesionistë për të përmirësuar produktin tonë çdo ditë. Kontaktoni me ne dhe rezervoni një sesion tregtar unik Një-për-Një!

Shkaktoni korrelacione kur tregu ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni ndryshimet e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni strategji dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda