Gjeneratori i përsosur për të tregtuar BCH në mënyrë efektive në Binance

Kampiononi tregun, tregtoni kriptomonedha ditore në Binance dhe tregtoni BCH në mënyrë efikase. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një makinë kaq e dobishme, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Jon

Modeloni një rregull tregtimi në çast

Coinrule e bën kripto-botin automatik po aq të shpejtë sa IFTTT. Çdo klient do të jetë në gjendje të krijojë programin e tij të tregtimit menjëherë pa aftësi kodi. Një platformë e gjithanshme dhe e jashtëzakonshme do të përputhet me kërkesat e çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë rast në treg nuk do të arrijë të kapet më.

Krijo rregull

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj automatike

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Mund të vendosni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një aplikacion i unifikuar i lidhur me Binance dhe aty do të rishikoni të gjitha veçoritë përkatëse në lidhje me redaktorin tuaj të strategjisë. Ju keni kontroll të plotë të monedhave tuaja, Coinrule nuk ka leje për të marrë fondet tuaja nga portofoli juaj. Siguria juaj është preferenca jonë kryesore!

Krijo rregull

Planifikoni strategjinë tuaj tregtare dhe tregtoniBCH

Provoni Shkëmbimin tonë Demo me portofolin virtual për të testuar me një teknologji të koduar strategjitë tuaja automatike në simulimet reale të tregut pa rrezik për monedhën tuaj. Ju mund të ndryshoni sistemin tuaj të ri tregtar për ta bërë atë më fitimprurës. Kushtet e tregut evoluojnë shpesh, kështu që fleksibiliteti është një kërkesë e rëndësishme dhe Coirule është e përkushtuar të përmbushë kërkesat më të larta të çdo investitori.

Krijo rregull

Ndërtoni tregti automatike bazuar në treguesit e zakonshëm

Bitcoin Cash ka një udhërrëfyes shumë emocionues për vitin 2019, më shumë raporte mund të publikohen papritmas dhe çmimi mund të rritet ose ulet kur prisni më pak që kur Binance tregton 24/7. Një kripto-bot ju mbështet për të kapur mundësitë më të mira pa humbur asnjë tregti të vetme. Ndërtoni rregulla me Coinrule tani!

shkrehës crypto trading bots kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla sot

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni rregulla dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda