Zgjidhja perfekte për të tregtuar BTG në mënyrë efektive në Binance

Kapërceni lëvizjet e tregut, tregtoni kriptomonedha ditore në Binance dhe tregtoni BTG si një tregtar profesionist. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një mjet kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Shënoje

Ndërtoni robot të automatizuar, menjëherë

Coinrule e bën sistemin automatik të tregtimit po aq fleksibël sa IFTTT. Çdo investitor do të jetë në gjendje të krijojë shpejt sistemin e tij pa aftësi kodi. Një platformë fleksibël dhe e fuqishme do të përputhet me nevojat e çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë fitim në katin e tregtimit nuk do të mungojë më.

Filloni të krijoni rregulla

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni strategjinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Ju mund të trajtoni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një panel kontrolli i unifikuar i lidhur me Binance dhe aty do të rishikoni të gjitha veçoritë përkatëse në lidhje me ndërtuesin e strategjisë suaj të kriptos. Ju keni kontroll të plotë të banesave tuaja, Coinrule nuk ka leje për të hequr kriptovalutat tuaja nga shkëmbimi juaj. Siguria juaj është niveli ynë kryesor!

Filloni të krijoni rregulla

Krijoni makinën tuaj tregtare dhe tregtoni BTG

Menaxhoni Shkëmbimin tonë Demo me monedha virtuale për të testuar në mënyrë të sigurt strategjitë tuaja automatike në ngjarje reale të tregut pa rrezik për zotërimin tuaj. Ju mund të planifikoni sistemin tuaj të ri tregtar për ta bërë atë më të fuqishëm. Kushtet e tregut evoluojnë shpesh kështu që dashamirësia është një detyrim i rëndësishëm dhe Coirule është e përkushtuar të përmbushë kërkesat më të larta të çdo investitori.

Filloni të krijoni rregulla

Dizenjoni tregti automatike bazuar në treguesit e zakonshëm

Bitcoin Gold ka një udhërrëfyes shumë të jashtëzakonshëm për vitin 2019, njoftimet për shtyp mund të publikohen çdo ditë dhe çmimi mund të lëvizë kur të prisni më së paku pasi Binance funksionon 24/7. Një sistem automatik tregtimi ju mundëson të kapni çdo mundësi pa injoruar një tregti të vetme. Krijoni rregulla automatike me Coinrule tani!

Nxitni strategji kur ndryshon tregu i altcoin Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, rregulla plani dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda