Serveri i përsosur për të tregtuar STEEM si profesionist në Binance

kapërceni tregun duke përdorur kripto-tregtare ditore në Binance dhe fitoni me STEEM brenda disa orësh

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një mjet kaq i dobishëm i zgjuar, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Robert

Planifikoni një plan automatik tregtimi tani

Coinrule e bën kripto-botin automatik po aq të drejtpërdrejtë sa IFTTT. Çdo klient do të jetë në gjendje të vendosë programin e tij të tregtimit me shpejtësi pa aftësi kodi. Një mjet i menjëhershëm dhe i dobishëm do të arrijë kërkesat e çdo tregtari të kriptove, kështu që nuk do të mungojë më dinamika e tregjeve.

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni strategjinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Mund të ribalanconi lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një aplikacion i unifikuar i lidhur me Binance dhe atje do të shihni të gjitha informacionet e rëndësishme në lidhje me redaktorin tuaj të strategjisë. Ju keni kontroll të plotë mbi pasurinë tuaj, Coinrule nuk lejohet të nxjerrë fondet tuaja nga portofoli juaj. Siguria juaj është urgjenca jonë kryesore!

Tregtoni me algoritme

Ndërtoni teknikën tuaj të tregtimit dhe tregtoni STEEM

Provoni Shkëmbimin tonë Demo me portofolin virtual për të testuar në mënyrë të padëmshme strategjitë tuaja automatike në simulimet reale të tregut pa rrezik për pasurinë tuaj. Ju mund të vendosni strategjinë tuaj tregtare për ta bërë atë më fitimprurës. Kushtet e tregut shpesh transformohen, kështu që fleksibiliteti është një kërkesë e rëndësishme dhe Coirule është e përkushtuar të përballojë kushtet më të larta të çdo investitori.

Tregtoni me algoritme

Krijoni tregti automatike bazuar në tregues të zgjuar

Steem ka një udhërrëfyes shumë të jashtëzakonshëm për vitin 2019, përditësimet mund të lëshohen papritmas dhe çmimi mund të rritet ose ulet kur prisni më pak që kur Binance tregton 24/7. Një kripto-bot ju mbështet për të kapur mundësitë më të mira pa humbur asnjë tregti të vetme. Filloni të krijoni rregulla me Coinrule tani!

shkrehës crypto trading bots kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tendencat e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni strategji sot

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni rregullat dhe menaxhoni alokimin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda