takim Coinrule një platformë e përditshme për të tregtuar XTZ në Binance dhe shumë shkëmbime të tjera automatikisht

Kryeni hapësirën e kriptove, tregtoni kriptomonedha ditore në Binance dhe tregtoni XTZ si një profesionist. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni XTZ në Binance edhe kur flini!”
Sergey

Dizenjoni rregullin e përsosur të tregtimit

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë aktivitetin tuaj tregtar më efektiv dhe më të shpejtë. Tregjet e kriptomonedhave janë të hapura 24/7, vetëm një plan automatik tregtimi mund të shfrytëzojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të ndodhë në treg. Si të programoni një porosi për XTZ me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur qasjen Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Mëso më shumë

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni rregullin tuaj

Bli/shit në mënyrë të sigurt në Binance

Në një pamje të unifikuar të lidhur me Binance, do të gjeni të gjitha aspektet thelbësore në lidhje me tregtitë tuaja automatike. Mund t'i trajtoni lehtësisht, t'i ngrini dhe t'i ekzekutoni ato në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të plotë të mjetit tuaj tregtar.

Mëso më shumë

Zhvilloni strategjinë tuaj tregtare dhe vendosni porositë tuajaXTZ

CoinruleSistemet e kontrollit janë të dizajnuara për mbrojtje maksimale. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së Binance. Çelësi juaj API ruhet me sigurinë më të mirë jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në Wallet, në një mjedis të sigurt.

Mëso më shumë

Rregullat model të bazuara në treguesit kryesorë

Ne duam të ofrojmë një mjedis që respekton aftësitë më të larta. ne jemi në bashkëpunim me klientët tanë më të avancuar për të avancuar produktin tonë çdo ditë. Lidhuni me ne dhe regjistrohuni për një seancë tregtare individuale Një-për-Një!

Aktivizoni robotët kur ndryshon dinamizmi i tregut Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tregjet në lëvizje Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni porosi tani

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni strategjitë dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda