Tregtimi i kriptove ditore në Binance dhe Blej/Shit Tron

Fitoni dinamizmin e tregut, tregtimin e kriptove ditore në Binance dhe tregtoni TRX si një tregtar profesionist. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Gjëja më e mirë që kemi parë në kripto në tre vitet e fundit”
Simon

Dizenjoni robotin ideal të tregtimit

Coinrule është mjet i dobishëm për shumë grupe të ndryshme investitorësh dhe tregtarësh. Ekziston një gamë e tërë përfitimesh të ofruara në platformën tonë. Ju mund të testoni dhe menaxhoni strategjitë tuaja automatike për të përcaktuar sistemin tuaj të tregtimit dhe për të blerë/shitur TRX. Do të jetë shumë fleksibël për të grumbulluar TRX, për të ruajtur portofolin tuaj, për të kapur çdo pompë pa humbur një rënie të papritur.

Filloni tregtimin

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni planin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Coinrule ka një synim kryesor, ne duam ta bëjmë tregtimin tuaj të kriptomonedhës më efektive duke qenë të menjëhershme. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një plan automatik tregtimi mund të zgjedhë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të shfaqet në treg. Si të krijoni një rregull tregtimi automatik me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja të automatizuara duke përdorur logjikën Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Filloni tregtimin

Zhvilloni makinën tuaj tregtare dhe grumbulloni TRX

At Coinrule ne po punojmë me furi për të ofruar module dhe cilësime të reja në mjedisin tonë çdo ditë. Në fakt, ne jemi në bashkëpunim me përdoruesit tanë më ekspertë dhe shkëmbimet kryesore për të mbledhur komente dhe gjykime.

Filloni tregtimin

Modeloni strategji automatike bazuar në treguesit kryesorë

Tregtimi ka nevojë për kontroll, qëndrim dhe metodë. Çfarë e bën tregtimin kaq të vështirë? Natyra njerëzore dhe perceptimet mund të ndikojnë negativisht në fitimet tuaja tregtare. Përdorimi i një kriptoboti ju lejon të pakësoni efektet e ankthit, euforisë dhe lakmisë që mund të përjetojë çdo klient. Gjithashtu një amator mund të tregtojë si një profesionist me të Coinrule!

Aktivizoni robotët kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregti tani

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni tregtitë automatike dhe menaxhoni alokimin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda