Blini BTS në HitBTC me një aplikacion të shkëlqyeshëm të tregtimit të automatizuar

Zhvilloni sistemin tuaj të tregtimit dhe lëreni të funksionojë për ju, në HitBTC dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet e shkallës ushtarake
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni BTS në HitBTC edhe kur flini!”
Sergey

Modeloni një sistem të automatizuar tregtar menjëherë

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë strategjinë tuaj tregtare më efektive dhe më të lehtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një plan automatik tregtimi mund të shfrytëzojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të ndodhë në katin e tregtimit. Si të hartoni një rregull tregtimi për BTS me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur qasjen Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Filloni tregtimin

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni porosinë tuaj

Blej/shitur në mënyrë të sigurt në HitBTC

Në një panel kontrolli të unifikuar të lidhur me HitBTC, do të shihni të gjitha informacionet përkatëse në lidhje me tregtitë tuaja automatike. Mund t'i ribalanconi lehtësisht, t'i ndaloni dhe t'i ekzekutoni ato në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll absolut të ndërtuesit tuaj të strategjisë së kriptos.

Filloni tregtimin

Planifikoni metodën tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja BTS

CoinruleSistemet e kontrollit janë të dizajnuara për kontroll maksimal. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së HitBTC. Çelësi juaj API mbahet me siguri të lartë jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në llogari, në mënyrë të sigurt.

Filloni tregtimin

Ndërtoni rregulla bazuar në treguesit më të famshëm

Ne duam të ofrojmë një mjet që përputhet me standardet më të larta. ne jemi në kontakt me investitorët tanë më të sprovuar për të përmirësuar produktin tonë çdo ditë. Kontaktoni me ne dhe rezervoni një seancë tregtare personale një-për-një!

Aktivizoni robotët kur tregu i altcoin ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni ndryshimet e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni plane sot

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni strategjitë dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda