Tregtoni CRO në shkëmbimet kryesore si HitBTC dhe bëhuni një guru i hapësirës së kriptove

Mundeni tregun, tregtoni kriptomonedha ditore në HitBTC dhe tregtoni CRO si një guru. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, shitja-blerja e kriptove është gati të ngrihet në qiell”
John

Modeloni strategji të automatizuara tregtare, menjëherë

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar të reja crypto trading bots dhe mjedise të reja për konfigurimin e tregtimit. Tregtimi i kriptove tona ditore i lejon përdoruesit e CRO të bëjnë fitime ndërsa tregtojnë çdo monedhë, përfshirë CRO, në HitBTC.

Tregtisë Tani

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni porosinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në HitBTC

Coinrule është një tregtim i kriptove ditore që u jep [tregtarëve} grupe të ndryshme ekspertize për të fituar para nga tregtimi CRO. Përdoruesit tanë janë në gjendje të ndërtojnë strategji tregtare të menaxhueshme dhe fituese për të gjitha alokimet kryesore. Ju mund të testoni dhe të përdorni tregtitë tuaja automatike për të vendosur strategjinë tuaj. Coinrule e bën shumë të shpejtë ndërtimin e një portofoli CRO, mbrojtjen e portofolit tuaj dhe kapjen e pompave të tregut.

Tregtisë Tani

Planifikoni makinën tuaj tregtare dhe menaxhoni monedhat tuajaCRO

Tregjet e kriptomonedhave nuk flenë kurrë! Vetëm një ditë tregtimi i kriptove mund të kapë plotësisht të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të planifikoni një tregtim ditor të kriptove me Coinrule shumë lehtë! Dizajnoni rregullat tuaja duke përdorur makinën tonë të rregullave automatike të tregtimit, pa aftësi kodimi të nevojshme!

Tregtisë Tani

Ndërtoni sisteme tregtare bazuar në tregues të sigurt

CRO është rritur më shumë se 100 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të paraqisni kthime që ndryshojnë jetën duke reduktuar rrezikun tuaj. Tregtimi i kriptove është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju lejon të përfitoni prej saj!

Aktivizoni mekanizmat kur ndryshon dinamizmi i tregut Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregtime automatike në çast

Merrni sinjale tregtare falas, ndërtoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda