Investoni në Huobi Token si një profesionist në HitBTC

Përvetësoni tregun duke përdorur kripto tregtare në HitBTC dhe fitoni me HT në sekonda

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet {popullore}
{gradë ushtarake}
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Magjepsëse të jem në gjendje të zhvillosh vetë një mjet automatik të sistemit tregtar."
Archi

{Krijo} një {bot tregtar} {sot}

Huobi Token ICO dhe Bull Run 2017 kanë bërë rezultate >120x për anëtarët e parave dixhitale të komunitetit. Si mund të siguroheni që nuk do të humbisni tubimin e radhës? Kjo është kur Coinrule vjen në! Blini/shisni Huobi Token në HitBTC dhe maksimizoni gjithmonë rezultatet tuaja!

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni {rregullin} tuaj

{Tregtoni} në mënyrë të sigurt në HitBTC

Udhërrëfyesi i Huobi Token për vitin 2019 ka shumë perspektivë! Por si e dini se kur të përfitoni nga HitBTC? Kjo është kur Coinrule hyn ne loje! Ne ju lejojmë të krijoni rregullat tuaja tregtare. Ju nuk keni nevojë të programoni një linjë të vetme kodi! Coinrule është sistemi i parë tregtar çfarë-ju-shih-është-çfarë-ju-merrni për tregun e kriptove!

Tregtoni me algoritme

{Krijo} {sistemin} dhe {tregti}HT-në tënde të tregtimit

Përdoruesit kanë dy kërkesa: të mbrojnë vlerën e tyre dhe të rrisin fitimin e tyre. Coinrule mund të lejojë që gjuajtësit e hënës ta arrijnë këtë qëllim si një profesionist. Hartoni strategjitë tuaja automatike në minuta dhe tregtoni HT në HitBTC menjëherë. Shkëmbime si dashuria HitBTC Coinrule për shkak të likuiditetit që ne ofrojmë. Tregtoni tani blerje-shitje në Coinrule tani!

Tregtoni me algoritme

{Krijo} {rregulla} bazuar në treguesit {popullar}

Strategjitë tona të monitorimit zbatohen për mbrojtje maksimale. Tregtarët mund të tregtojnë me algoritme në Shkëmbimin tonë Demo tani, sikur të ishte HitBTC. Ne nuk kemi nevojë për të drejtat e tërheqjes së HitBTC. Ne nuk mund ta prekim kriptomonedhën tuaj nëpërmjet çelësave API që ofrojnë tregtarët tanë. Çelësat API ruhen me monitorim të shkallës ushtarake.

Aktivizoni {strategies} kur ndryshon {tregu} Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod {kërkohet} Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxho {paqëndrueshmërinë} Maksimizoni fitimet

Filloni krijimin e {Rule}s {Sot}

Merr sinjale tregtare falas, {krijo {rregulla} dhe menaxho {portofoli} tënd për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda