Mjeti i përsosur i zgjuar për të tregtuar MKR në mënyrë efektive në HitBTC

Mundi tregun e altcoin, tregtimin e kriptove ditore në HitBTC dhe tregto lehtësisht MKR. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një motor kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Robert

Ndërtoni rregulla tregtare, pa ndërprerje

Coinrule e bën tregtimin automatik po aq të drejtpërdrejtë sa IFTTT. Çdo përdorues do të jetë në gjendje të krijojë programin e tij të tregtimit menjëherë pa aftësi kodi. Një platformë e menaxhueshme dhe e jashtëzakonshme do të përputhet me kërkesat e çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë rast në tregun e kriptove nuk do të arrijë më të kapet.

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni porosinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në HitBTC

Ju mund të rregulloni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një panel i unifikuar i lidhur me HitBTC dhe aty do të rishikoni të gjitha veçoritë përkatëse në lidhje me sistemin tuaj të tregtimit. Ju keni kontroll të plotë të monedhave tuaja, Coinrule nuk lejohet të heqë monedhat tuaja nga alokimi juaj. Kujdestaria juaj është preferenca jonë kryesore!

Tregtoni me algoritme

Krijoni strategjinë tuaj tregtare dhe tradeMKR

Merrni parasysh përdorimin e Shkëmbimit tonë Demo me kapital virtual për të testuar në mënyrë të sigurt strategjitë tuaja automatike në kushte reale të tregut pa rrezik për monedhën tuaj. Ju mund të ndryshoni sistemin tuaj të ri tregtar për ta bërë atë më efikas. Kushtet e tregut evoluojnë shpesh, kështu që përshtatshmëria është një kërkesë e rëndësishme dhe Coirule është e përkushtuar të përmbushë kërkesat më të larta të çdo investitori.

Tregtoni me algoritme

Dizenjoni tregti automatike bazuar në treguesit e zakonshëm

Maker ka një udhërrëfyes shumë emocionues për vitin 2019, më shumë raporte mund të publikohen në çdo moment dhe çmimi mund të bjerë ose të rritet kur prisni më pak pasi HitBTC funksionon 24/7. Një bot i automatizuar tregtar ju mbështet për të kapur mundësitë më të mira pa humbur asnjë tregti të vetme. Krijo një rregull me Coinrule tani!

shkrehës crypto trading bots kur ndryshon hapësira e kriptove Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni menjëherë të krijoni tregtime automatike

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni rregullat dhe menaxhoni alokimin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda