Mjeti i përsosur i zgjuar për të tregtuar STRAT me lehtësi në HitBTC

Krijoni tregtinë tuaj automatike dhe lëreni të funksionojë për ju, në HitBTC dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të zgjuara
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një motor kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Martin

Hapni kripto-botin automatik

Coinrule e bën rregullin automatik të tregtimit po aq të lehtë sa IFTTT. Çdo tregtar do të jetë në gjendje të përcaktojë programin e tij të tregtimit menjëherë pa aftësi kodi. Një mjedis i menjëhershëm dhe ideal do të respektojë detyrimet e çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë mundësi në hapësirën e kriptove nuk do të humbasë më.

Krijo rregull

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni planin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në HitBTC

Ju mund të ribalanconi lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një pamje e unifikuar e lidhur me HitBTC dhe aty do të merrni të gjitha të dhënat e rëndësishme për mjetin tuaj tregtar. Ju keni kontroll të plotë të fondeve tuaja, Coinrule nuk ka leje për të tërhequr zotërimet tuaja nga portofoli juaj. Garancia juaj është prioriteti ynë kryesor!

Krijo rregull

Dizajnoni metodën tuaj të tregtimit dhe tregtoniSTRAT

Përdorni Shkëmbimin tonë Demo me portofolin virtual për të testuar në mënyrë të padëmshme strategjitë tuaja automatike në situata reale të tregut pa rrezik për fondet tuaja. Ju mund ta rregulloni planin tuaj të tregtimit për ta bërë atë më të dobishëm. Kushtet e tregut ndryshojnë shpesh, kështu që shkathtësia është një kërkesë e rëndësishme dhe Coirule është e përkushtuar të përmbushë kërkesat më të larta të çdo investitori.

Krijo rregull

Zhvilloni tregti automatike bazuar në treguesit më të mirë

Stratis ka një udhërrëfyes shumë interesant për vitin 2019, lajmet mund të publikohen papritur dhe çmimi mund të rritet ose të bjerë kur prisni më së paku pasi HitBTC funksionon 24/7. Një sistem tregtimi i kriptove ju mbështet për të kapur mundësitë më të mira pa humbur asnjë tregti të vetme. Krijoni rregulla automatike me Coinrule tani!

shkrehës crypto trading bots kur tregu ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni strategji që tani

Merrni sinjale tregtare falas, vendosni rregulla dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda