Gjeneratori i përsosur për të tregtuar ZIL në mënyrë të përshtatshme në HitBTC

Modeloni rregullin tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në HitBTC dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të zgjuara
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni ZIL në HitBTC edhe kur flini!”
Carlos

Filloni planet e tregtimit, pa ndërprerje

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë veprimin tuaj tregtar më efektiv dhe fitimprurës. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një plan i automatizuar tregtimi mund të shfrytëzojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të shfaqet në tregun e kriptove. Si të hartoni një rregull tregtimi për ZIL me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur praktikën Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Filloni të krijoni rregulla

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj

Blej/shitur në mënyrë të sigurt në HitBTC

Në një bord instrumentesh të unifikuar të lidhur me HitBTC, do të shihni të gjitha informacionet përkatëse në lidhje me tregtimet tuaja automatike. Mund t'i dizajnoni lehtësisht, t'i ndaloni dhe t'i përdorni në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të përsosur të makinës suaj të investimit.

Filloni të krijoni rregulla

Planifikoni metodën tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja ZIL

CoinruleSistemet e kontrollit të 's janë të dizajnuara për heqjen e rrezikut maksimal. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së HitBTC. Çelësi juaj API ruhet me siguri të garantuar jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në Alokim, në mënyrë të sigurtë.

Filloni të krijoni rregulla

Ndërtoni rregulla bazuar në treguesit më të mirë

Ne duam të ofrojmë një robot që përputhet me standardet më të larta. ne jemi në kontakt me investitorët tanë më të aftë për të përmirësuar produktin tonë çdo ditë. Kontaktoni me ne dhe rezervoni një seancë tregtare personale Një-për-Një!

Aktivizoni robotët kur ndryshon hapësira e kriptove Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni ndryshimet e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregti menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, vendosni strategji dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda