Bollinger Bands Trading Bot

Strategjia është optimizuar për të hapur tregti vetëm kur mund të jetë më fitimprurëse. Strategjia kombinon sinjalet nga Bollinger Bands dhe Treguesi Aroon.

Coinrule Paneli i kriptos
Të veçuara në
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Gjëja më e mirë që ka ndodhur në kripto në pesë vitet e fundit”
Archi

Roboti tregtar me performancë më të mirë

Bollinger Bands Bot

Bandat Bollinger janë ndër treguesit më të famshëm dhe më të përdorur për të identifikuar kohën më të mirë për blerje dhe shitje. Treguesi Aroon sugjeron kohën më të mirë për të blerë në një trend rritës.

Më i mirë Crypto Trading Bots
Coinrule Ju lejon të ndërtoni rregulla
Filloni
Merrni strategji të reja çdo ditë
Merrni sinjale tregtare falas, krijoni rregulla dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas

Krijoni rregulla të automatizuara nëpër monedha

Filloni