Merrni Bot Tregtimi Fitim

Ribalanconi portofolin tuaj nga monedhat në humbje tek ato me performancë më të mirë. Pastaj, përfitoni kur çmimi i monedhës së blerë rritet.

Coinrule Paneli i kriptos
Të veçuara në
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Gjëja më e mirë që ka ndodhur në kripto në pesë vitet e fundit”
Archi

Roboti tregtar me performancë më të mirë

Merr Fitim Bot

Vendosni një humbje globale të ndalimit për të gjitha monedhat në portofolin tuaj. Kur të ndizet, ribalanconi zotërimet tuaja nga ato me humbje në ato me performancë më të mirë. Pastaj, përfitoni kur çmimi i monedhës që keni blerë rritet.

Më i mirë Crypto Trading Bots
Coinrule Ju lejon të ndërtoni rregulla
Filloni
Merrni strategji të reja çdo ditë
Merrni sinjale tregtare falas, krijoni rregulla dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas

Krijoni rregulla të automatizuara nëpër monedha

Filloni