Trendi pas Tregtimit Bot

Kjo strategji zgjedh monedhat që janë në një tendencë të fortë rritëse duke u përpjekur të kapin lëvizje të mëtejshme përmbys.

Coinrule Paneli i kriptos
Të veçuara në
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Gjëja më e mirë që ka ndodhur në kripto në pesë vitet e fundit”
Archi

Roboti tregtar me performancë më të mirë

Trendi Ndjek Bot

Blerja e FOMO mund të jetë shumë e fuqishme dhe monedhat mund të kenë tendenca të zgjeruara në rritje që ofrojnë mundësi të shkëlqyera të tregtimit të scalping. Çdo tregti vjen me një fitim dhe një humbje dinamike.

Më i mirë Crypto Trading Bots
Coinrule Ju lejon të ndërtoni rregulla
Filloni
Merrni strategji të reja çdo ditë
Merrni sinjale tregtare falas, krijoni rregulla dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas

Krijoni rregulla të automatizuara nëpër monedha

Filloni