Mjeti i përsosur për të tregtuar BCH në mënyrë të përshtatshme në Binance

Zotëroni hapësirën e kriptove, analizën teknike në Binance dhe tregtoni BCH me zgjuarsi. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, shitja-blerja e kriptove është gati të ngrihet në qiell”
John

Ndërtoni një sistem të automatizuar, pa ndërprerje

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar strategji të reja dhe mjedise të reja për pamjen e tregtimit. Analiza jonë teknike i lejon mbajtësit e BCH të bëjnë fitime ndërsa tregtojnë çdo monedhë, përfshirë BCH, në Binance.

Krijo një rregull

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni sistemin tuaj të tregtimit

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Coinrule është një analizë teknike që u jep [tregtarëve] lloje të ndryshme ekspertize për të fituar para nga tregtimi BCH. Përdoruesit tanë janë në gjendje të ndërtojnë strategji të drejtpërdrejta dhe të zgjuara tregtare për të gjitha alokimet kryesore. Ju mund të testoni dhe ekzekutoni tregtitë tuaja automatike për të zhvilluar strategjinë tuaj. Coinrule e bën atë shumë fleksibël për të krijuar një portofol të BCH, për të mbrojtur portofolin tuaj dhe për të kapur pompat e tregut.

Krijo një rregull

Krijoni strategjinë tuaj tregtare dhe menaxhoni monedhat tuajaBCH

Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë pafundësisht! Vetëm një analizë teknike mund të kapë plotësisht të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të planifikoni një analizë teknike me Coinrule shumë lehtë! Porositni rregullat tuaja duke përdorur makinën tonë automatike të rregullave të tregtimit, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Krijo një rregull

Dizajnoni sisteme tregtare bazuar në treguesit kryesorë

BCH është rritur më shumë se 50 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të dëshmoni kthime që ndryshojnë jetën, ndërkohë që zvogëloni rrezikun tuaj. tregtimi i argumenteve është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju lejon të përfitoni prej saj!

Aktivizoni robotët kur tregu ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni strategji menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda