Analiza teknike në Binance si një magjistar

Krijoni planin tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Binance dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet e shkallës ushtarake
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, blerja/shitja e kriptove është gati të zhvillohet”
vadhë

Dizenjoni një sistem të shkëlqyeshëm të automatizuar tregtar

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar strategji dhe mjete të reja për pamjen e tregtimit. Analiza jonë teknike lejon përdoruesit e BTS të bëjnë fitime gjatë tregtimit të monedhave, përfshirë BTS, në Binance.

Krijoni rregulla automatike

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni strategjinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Coinrule është një analizë teknike që i bën [tregtarët} lloje të ndryshme ekspertize për të fituar para duke tregtuar BTS. Përdoruesit tanë lejohen të ndërtojnë strategji të menjëhershme dhe më të mira tregtare në të gjitha kuletat kryesore. Ju mund të testoni dhe ekzekutoni tregtitë tuaja automatike për të zhvilluar strategjinë tuaj. Coinrule e bën atë shumë fleksibël për të krijuar një portofol të BTS, për të mbrojtur portofolin tuaj dhe për të rrëmbyer pompat e tregut.

Krijoni rregulla automatike

Zhvilloni metodën tuaj të tregtimit dhe menaxhoni monedhat tuaja BTS

Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë pafundësisht! Vetëm një analizë teknike mund të përfitojë plotësisht nga të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të zhvilloni një analizë teknike me Coinrule shumë lehtë! Porositni rregullat tuaja duke përdorur sistemin tonë të porosive, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Krijoni rregulla automatike

Modeloni sisteme tregtare bazuar në treguesit më të famshëm

BTS është rritur më shumë se 50 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të dëshmoni kthime që ndryshojnë jetën duke reduktuar mundësinë tuaj. tregtimi i argumenteve është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju lejon të merrni një pozicion fitues të tij!

Aktivizoni robotët kur ndryshon kati i tregtimit Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregti automatike tani

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Likuid Bitpanda