Analiza teknike në Binance me DigiByte

Hartoni planin tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Binance dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet {popullore}
{gradë ushtarake}
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Bot i madh, i automatizuar i lehtësuar, për të gjitha grupet e pronarëve.”
Laszlo

Porositë e programit, 24/7

A keni provuar ndonjëherë të hartoni rregulla të tregtimit të parave dixhitale dhe dështoi? A keni provuar ndonjëherë të automatizoni blerje-shitjen e DigiByte në Binance? Shikoni Coinrule! Coinrule është një redaktues i rregullave tregtare që lejon përdoruesit të hartojnë planin automatik të tregtimit pa doktoraturë! Automatizoni të gjitha blerjet dhe shitjet e parave tuaja dixhitale me të vetmin robot të tregtimit automatik që ju nevojitet!

Krijoni rregulla automatike

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni {rregullin} tuaj

{Tregti} në mënyrë të sigurt në Binance

E mbani mend kur tregjet u rritën 150 herë e më shumë? A do të donit të kishit investuar në DigiByte në Binance në atë kohë? Coinrule ju ndihmon të hidheni në çdo mundësi edhe kur flini! Investitorët më të mirë lëshojnë bots. Krijo Bot me Coinrule sot për të menaxhuar monedhat tuaja DGB çdo 24 orë.

Krijoni rregulla automatike

{Krijo} {sistemin} dhe {tregti}DGB-në tënde të tregtimit

Projektet më të mira të parave dixhitale si DigiByte po përparojnë në udhërrëfyesin e tyre 2019. A keni dashur të bëni porositë tuaja DGB, DGB ose DGB? Jeni tashmë në Binance? Tani është koha për të krijuar një rregull, sillni investimin e parave tuaja dixhitale në hapin e mëposhtëm Coinrule!

Krijoni rregulla automatike

{Krijo} {rregulla} bazuar në treguesit {popullar}

Ndonje pyetje? Hyni CoinruleQendra e Ndihmës së! Lexoni për mbrojtjen tonë për tregtimin tuaj, si garantojmë çelësat tuaj API, si mund të lidheni Coinrule për Binance dhe cilat sisteme tregtare ju nevojiten për të përfituar DigiByte. Filloni me Coinrule dhe na tregoni nëse keni ndonjë pyetje!

Aktivizoni {strategies} kur ndryshon {tregu} Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod {kërkohet} Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxho {paqëndrueshmërinë} Maksimizoni fitimet

Filloni krijimin e {Rule}s {Sot}

Merr sinjale tregtare falas, {krijo {rregulla} dhe menaxho {portofoli} tënd për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda