Analiza teknike mbi Binance dhe Bli/shitur EOS

Zhvilloni tregtinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Binance dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet e shkallës ushtarake
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Gjëja më e mirë që ka ndodhur në kripto në katër vitet e fundit"
Simon

Modeloni një rregull tregtimi tani

Coinrule është mjeti i fuqishëm për shumë nivele të ndryshme investitorësh dhe tregtarësh. Ekziston një gamë e madhe përfitimesh të ofruara në platformën tonë. Ju mund të testoni dhe menaxhoni strategjitë tuaja automatike për të përcaktuar sistemin tuaj të tregtimit dhe për të blerë/shitur EOS. Do të jetë shumë fleksibël për të grumbulluar EOS, për të mbrojtur portofolin tuaj, për të kapur çdo pompë pa humbur një rënie të papritur.

Krijo një rregull

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj automatike

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Coinrule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë veprimin tuaj tregtar më efektiv duke qenë të menjëhershëm. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një plan automatik tregtimi mund të zgjedhë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të shfaqet në treg. Si të filloni një porosi me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja të automatizuara duke përdorur logjikën Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Krijo një rregull

Planifikoni sistemin tuaj të tregtimit dhe grumbulloni EOS

At Coinrule ne po punojmë me furi për të ofruar pika dhe zhvillime të reja në mjetin tonë çdo ditë. Në fakt, ne jemi në partneritet me tregtarët tanë më të aftë dhe shkëmbimet kryesore për të mbledhur komente dhe gjykime.

Krijo një rregull

Ndërtoni strategji automatike bazuar në treguesit më të famshëm

Tregtimi ka nevojë për rregull, qëndrim dhe proces. Çfarë e bën tregtimin kaq të vështirë? Natyra njerëzore dhe perceptimet mund të ndikojnë negativisht në rezultatet tuaja tregtare. Përdorimi i një roboti tregtar ju lejon të pakësoni efektet e frikës, euforisë dhe lakmisë që mund të përjetojë çdo klient. Gjithashtu një tregtar më pak me përvojë mund të tregtojë si një profesionist me të Coinrule!

Aktivizoni robotët kur tregu i kriptove ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare sot

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni tregtitë automatike dhe menaxhoni alokimin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda