Analiza teknike mbi Binance dhe Blej/Shit IOST

Kryeni më mirë lëvizjet e tregut, analizat teknike në Binance dhe tregtoni IOST në mënyrë efikase. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Gjëja më e mirë që kemi parë në kripto në tre vitet e fundit”
Hugo

Ndërtoni një plan kryesor automatik të tregtimit

Coinrule është mjeti i shkëlqyer për shumë nivele të ndryshme investitorësh dhe tregtarësh. Ekziston një gamë e pafund avantazhesh të ofruara në platformën tonë. Ju mund të testoni dhe zhvilloni strategjitë tuaja automatike për të krijuar sistemin tuaj të tregtimit dhe për të blerë/shitur IOST. Do të jetë shumë e shpejtë për të grumbulluar IOST, për të mbrojtur portofolin tuaj, për të kapur ndonjë pompë pa humbur një ulje të papritur.

Krijo një rregull

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni strategjinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Coinrule ka një mision kryesor, ne duam ta bëjmë veprimin tuaj tregtar më efektiv duke qenë i thjeshtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një strategji e automatizuar tregtare mund të trajtojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të shfaqet në treg. Si të programoni një rregull tregtimi automatik me Coinrule? Menaxhoni strategjitë tuaja të automatizuara duke përdorur stilin If-This-Then-That, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Krijo një rregull

Krijoni strategjinë tuaj tregtare dhe grumbulloniIOST

At Coinrule ne po punojmë me mend për t'i ofruar pika dhe cilësime të reja redaktorit tonë tregtar çdo ditë. Në fakt, ne jemi në bashkëpunim me përdoruesit tanë më të aftë dhe shkëmbimet kryesore për të mbledhur komente dhe ide.

Krijo një rregull

Hartoni strategji automatike bazuar në tregues të sigurt

Tregtimi ka nevojë për durim, qëndrim dhe program. Çfarë e bën tregtimin kaq sfidues? Natyra njerëzore dhe ndjenjat mund të nxisin negativisht fitimet tuaja tregtare. Përdorimi i një sistemi të automatizuar tregtimi ju lejon të mposhtni efektet e presionit, euforisë dhe lakmisë që çdo klient mund të përjetojë. Gjithashtu një fillestar mund të tregtojë si një profesionist me të Coinrule!

Aktivizoni mekanizmat kur ndryshon dyshemeja e tregtimit Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare tani

Merrni sinjale tregtare falas, planifikoni transaksione automatike dhe menaxhoni alokimin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Likuid Bitpanda